Advertisement

Dit zijn de ticketprijzen voor Rock Werchter 2024

Photo: Jokko for Rock Werchter

De ticketprijzen van zowel een weekend- als dagkaarten voor Rock Werchter stijgen in 2024 opnieuw. Vrijdag start de verkoop.

Samen met een nieuwe worp namen maakt Rock Werchter 2024 bekend wat de ticketprijzen voor 2024 zijn. Helaas betekent dit minder goed nieuws voor de festivalportemonnee. De prijs van een kaartje om vier dagen lang de grootste artiesten te kunnen zien, stijgt dit jaar weer. Ook één dagje festivallen wordt duurder.

Een combiticket kost komende editie €309. Dat is een stijging van €17 ten opzichte van dit jaar, oftewel bijna zes procent. Voor een dagkaart leg je €134 neer, €7 meer dan in 2023. De kosten voor de losse kaarten stijgen procentueel bijna even hard als de prijs van het combiticket. Toegang tot de camping op Rock Werchter is niet inbegrepen in de prijs.

De prijsstijging door de jaren heen.

Rock Werchter 2024

De eerste tickets stop je vanaf woensdag in je digitale winkelmandje, mits je aangemeld bent voor de voorverkoop. Te laat? Geen paniek; de algemene kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10 uur ’s ochtends. Via Ticketmaster is het ook mogelijk om verschillende campingkaarten voor The Hive te kopen.

Ondanks de verhoogde ticketprijzen, gaat Rock Werchter 2024 natuurlijk weer een fantastisch weekend tegemoet met de grootste artiesten. Dua Lipa, Foo Fighters en Måneskin staan alvast als headliners geprogrammeerd. Maar ook de rest van de poster begint steeds meer invulling te krijgen met oud en nieuw talent zoals Khruangbin, Avril Lavigne, The Last Dinner Party en Sum 41. Laat het volgende pakketje met namen maar alvast komen.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen