Rock Werchter 2024 onthult Avril Lavigne, Royal Blood en meer

Een nieuwe lading van elf namen voor Rock Werchter 2024! Onder andere Avril Lavigne, Nothing But Thieves en Royal Blood zijn komende zomer op de Vlaamse festivalweide te zien. Na de drie eerder aangekondigde headliners begint het affiche dus al aardig vorm te krijgen.

De organisatie van Rock Werchter 2024 stond voor een lastige opgave: hoe evenaren ze de line-up van vorig jaar? Op het eerste gezicht lijken namen als Muse en Arctic Monkeys moeilijk te overtreffen. Toch mogen fans van het festival weer in hun handjes knijpen, want na Foo Fighters, Dua Lipa en de veel besproken headliner Måneskin pronken vandaag nog elf namen op de poster van de komende editie.

Hieronder alle nieuwe namen:

Rock Werchter 2024

Rock Werchter is een van de grootste festivals in Europa. Uit alle hoeken van de wereld trekken mensen naar België om hun favoriete artiesten en bands te zien. Komende zomer vindt het festival plaats op 4, 5, 6 en 7 juli. Ben je na het zien van deze namen van plan om naar onze zuiderburen af te reizen? Tickets gaan vrijdag 1 december om 10:00 in de verkoop.

Welke namen ontbreken er nog volgens jou? Laat het weten op ons Festileaks forum!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen