Editors op 6 maart 2024 naar AFAS Live

Editors voegt een tweede en derde Nederlandse doorkomst aan de tour voor 2024 toe. Naast Paaspop 2024 staat nu ook twee concerten in de AFAS Live op het programma van de Britse indierockband.

Editors kondigt alvast drie Nederlandse data aan voor 2024. Zowel 5 en 6 maart in de AFAS Live, als 30 maart op Paaspop 2024 zijn de Britten te bewonderen in Nederland. Tickets voor het optreden op 6 maart Amsterdam gingen vanochtend in de verkoop, maar het concert was zo uitverkocht. Wegens grote belangstelling is daarom een tweede datum toegevoegd. Voor €54,88 ben jij er volgend jaar weer bij. Kaarten voor 5 maart zij nog beschikbaar via Ticketmaster.

Naast de doorkomst in Amsterdam en op Paaspop is er ook al een Belgische datum bekend: 8 maart staan de heren in het Sportpaleis te Antwerpen. Belgische festivaldata voor 2024 zijn er nog niet. Afgelopen zomer stond Editors nog op Rock Werchter 2023. Een eventuele Belgische festival doorkomst in 2024 zal logischerwijs dus op een kleiner festival zijn.

Editors

De Britse indierockers zijn al sinds 2002 actief. De doorbraak liet niet lang op zich wachten. Nadat ze in 2004 de naam Editors aannamen, wisten ze in 2005 met ‘Munich’ een ware hit te produceren. Achttien jaar en zeven albums later is de Britse band niet meer uit het festivalcircuit weg te denken.

Zo stonden ze afgelopen zomer nog op Pinkpop en Rock Werchter. Komend seizoen is de band in ieder geval weer te zien op Paaspop en in Amsterdam en Antwerpen. Ongetwijfeld worden er nog meer data toegevoegd aan de Editors tour van 2024.