Isle of Wight 2024 deelt eerste namen: kanshebbers Pinkpop

Isle of Wight kondigt haar eerste namen voor 2024 aan. Afgelopen editie deelde het festival onder andere headliner Robbie Williams met Pinkpop. Voor de komende editie zijn The Prodigy, Keane en meer toegevoegd aan de kanshebbers voor Pinkpop.

Bijna elk zichzelf respecterend festival lijkt de laatste tijd line-ups aan te kondigen. Zo ook Isle of Wight Festival 2024. Het Britse festival heeft met The Prodigy, Pet Shop Boys en Green Day direct drie absolute headliners gepresenteerd. Ook interessante namen als Simple Minds, Keane en Zara Larsson reizen volgend jaar af naar het eiland.

Met de plek op de festivalkalender, 20 tot en met 23 juni, zijn de aankondigingen voor het Isle of Wight Festival ook direct interessant voor Pinkpop 2024. Vorig jaar deelden de festivals onder andere Robbie Williams en Niall Horan. Goede kans dus dat er dit jaar weer een aantal acts de twee festivals combineren. Zie hieronder alle nieuwe namen voor Isle of Wight Festival 2024:

Eerste aankondigingen Isle of Wight Festival 2024

Kanshebbers Pinkpop 2024

Voldoende opties voor Pinkpop in de eerste namen van Isle of Wight. Zo is dit pas de eerste tourdatum in de zomer van 2024 voor The Prodigy en Pet Shop Boys, die zich hiermee in het rijtje mogelijke headliners voor Pinkpop 2024 scharen. Ook Zara Larsson en Crowded House die in 2022 voor het laatst in Landgraaf speelden, en Keane die elf jaar geleden nog op Pinkpop stond behoren nu weer tot de kanshebbers voor een doorkomst op het Limburgse festival.

Helaas lijkt Green Day niet tot de mogelijkheden te behoren. De band die lang tot de kanshebbers voor Pinkpop 2024 werd gerekend, kondigde afgelopen week een tour voor de zomer van 2024 aan. De Amerikanen staan 19 juni in het Arnhemse Gelredome. Op de data van Pinkpop, 21 tot en met 23 juni, zien we nog een heel klein gaatje in de agenda van Green Day. Zaterdag 22 juni staat er geen optreden in de planning. Gezien ze vrijdag 21 en zondag 23 juni in het Verenigd Koninkrijk spelen, lijkt een doorkomst op Pinkpop echter wel uitgesloten.

Wie hoop jij volgend jaar op de festivalweide in Landgraaf te zien? Praat mee op het Festileaks Forum. In het PP 2024-topic wordt er lustig op los gediscussieerd.

Liever via WhatsApp in contact komen met andere festivalgangers? In onze Festifans WhatsApp-community vind je een speciale groep specifiek gericht op fans van Pinkpop.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen