Rock Werchter 2024 bevestigt komst Dua Lipa

Photo: Tyrone Lebon

Rock Werchter 2024 maakt vandaag de komst van de Britse hitmachine Dua Lipa bekend. De zangeres geeft op zaterdag 6 juli een optreden op het Belgische festival.

De organisatatie van Rock Werchter 2024 heeft een wereldprimeur: ze mogen als eerste festival Dua Lipa bevestigen als headliner. De grootste popster van het moment betreedt op 6 juli het podium als de zaterdagafsluiter van het festival. Ze volgt met dit nieuws in de voetsporen van Foo Fighters, die vorige week aangekondigd werden als de headliner van de zondag.

Nieuw album op komst

Fans en muziekmedia zoemen van speculatie nadat Dua Lipa onlangs alle berichten van haar Instagram haalde; een teken dat er grote dingen aankomen. Na Future Nostalgia, dat de hitlijsten in 2020 domineerde met nummers als ‘Break My Heart’, ‘Don’t Start Now’, en ‘Levitating’, is het hoog tijd voor vers materiaal! De eerste single ‘Houdini’ is inmiddels al uit. Met de verwachting van een nieuw album in 2024 en ambitieuze projecten op de agenda, is het geen verrassing dat Dua Lipa een prominente plek als headliner voor Rock Werchter 2024 verovert.

Rock Werchter 2024

Rock Werchter is het grootste pop/rockfestival van België. En een absolute must op je Festival Bucketlist. Met bijna 90.000 bezoekers per dag is het tevens een van de grootste festivals van Europa. De formule is simpel: Rock Werchter brengt zo veel mogelijk van de grootste pop- en rockacts ter wereld tezamen tijdens die vier dagen in het Belgische dorpje Werchter. Mis het niet, want de kaartverkoop begint op 1 december om 10:00.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen