Advertisement

Rock Werchter 2024 onthult Lenny Kravitz

Photo: Ben Houdijk

Die zagen we niet aankomen! Ineens is daar de vierde headliner voor Rock Werchter 2024: Lenny Kravitz sluit de donderdag van het festival af.

De kogel is door de kerk: Lennny Kravitz is de afsluiter van de donderdag van Rock Werchter 2024 en voegt zich bij de eerder aangekondigde headliners Måneskin, Dua Lipa en Foo Fighters. Het wordt het vijfde bezoek van de rocker aan het festival, waar ‘ie slechts eenmaal eerder als headliner aantrad in 2004. Aankomende zomer, 20 jaar later, mag de (dan) 60-jarige Kravitz laten zien dat hij deze spot nog steeds verdient. Naast de headliners werd er eerder deze week nog een pakketje namen gepresenteerd. Zo zijn Avril Lavigne, dEUS, Nothing But Thieves, Royal Blood en vele anderen ook van de partij.

Blue Electric Light

De aankomende tour van Kravitz zal in het teken staan van zijn nieuwe album. Blue Electric Light is het eerste nieuwe werk van de zanger sinds 2018 en ziet op 15 maart 2024 het levenslicht. De clip voor de eerste single ‘TK421’ is al een tijdje te zien op YouTube, en laat gedetailleerd het ochtendritueel van de zanger zien.

Rock Werchter 2024

Nu Lenny Kravitz zich meldt als vierde headliner heeft Rock Werchter 2024 de afsluitende acts voor de main stage rond. Met meer dan honderd acts verspreid over vier dagen en meerdere podia kunnen we nog rekenen op een flinke dosis bevestigingen voor het festival. Trekken de huidige namen je nu al over de streep? Zorg dan dat je vrijdag 1 december om 10:00 klaar zit voor de kaartverkoop via de site van Ticketmaster. Wat vind je van Kravitz als vierde headliner? Of heb je ergens een gerucht opgevangen? Voor de nodige voorpret kun je zoals altijd terecht op ons forum!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen