Rolling Loud 2024 deelt lineup, headliner Lil Uzi Vert weet van niets

De lineup van Rolling Loud 2024 California is bekend en is rijkelijk gevuld met hiphop royalty. Eén van de drie headliners zorgt nu voor aardig wat verwarring: Lil Uzi Vert zegt op Instagram niet op de hoogte te zijn dat hen op het festival zou optreden.

UPDATE 16/11: Na de verwarring rondom Lil Uzi Verts boeking heeft Rolling Loud besloten hen te vervangen met Future en Metro Boomin als de nieuwe zondagheadliners.

Iedereen vergeet wel eens zijn plannen voor het volgende weekend, z’n sleutels of de achternaam van een vriend. Maar de onduidelijkheid bij LIL UZI VERT over de headlinespot op Rolling Loud California 2024 is wel een heel opmerkelijke vergissing. Als rapper is een groter podium dan Rolling Loud bijna niet in te beelden. Nu is het aan Uzi om diens plannen op 17 maart te verschuiven. Of de fout bij het team van Lil Uzi Vert ligt of bij Rolling Loud, is nog onduidelijk.

Post Malone & Nicki Minaj zonder twijfel headliners

Het drie-daagse festival in California kan in ieder geval wel rekenen op twee megaheadliners, Nicki Minaj en Post Malone. In maart staan er nog meer artiesten op het festival in Los Angeles. Rae Sremmund, Don Toliver, Chief Keef en Sexxy Red staan allemaal op de poster van Rolling Loud.

Afgelopen jaar was de eerste editie van Rolling Loud Rotterdam. Daar was Lil Uzi Vert ook te vinden met het kersverse album Pink Tape. Daarnaast stonden Kendrick Lamar en Travis Scott op het hoofdpodium. Of de artiesten die zijn geboekt voor de Californië editie van Rolling Loud ook naar Nederland afreizen voor Rolling Loud is nog maar de vraag. In 2023 deelden de edities van Rolling Loud in Rotterdam en Californië wel Travis Scott als headliner.