Advertisement

50 nieuwe namen voor Paaspop 2024

Een grote worp nieuwe namen voor Paaspop 2024. Naast Chase and Status en Zara Larsson reizen nog 48 artiesten uit binnen- en buitenland af naar Schijndel.

De organisatie van Paaspop 2024 heeft zich aan haar woord gehouden, vorige week beloofden zij “een lading hele mooie nieuwe namen”. Het is nu niet langer een geheim wie het affiche mag aanvullen. Het betreft maar liefst vijftig grote én kleine artiesten. Als belangrijkste namen op de aankondiging zien we een live set van drum-’n bass duo Chase & Status. Ook vrouwelijk pop zal niet ontbreken met de komst van Zara Larsson.

In een iets kleiner lettertype staan Gavin James, Heideroosjes en JP Cooper nu ook op het affiche. Chef'Special voegt zich bij dat rijtje, maar het was al bekend dat de Nederlanders met nieuw werk het grootste podium van Paaspop zullen betreden. Er is meer werk van eigen bodem te bekijken in Schijndel; Donnie, Prins S. en de Geit en Sophie Straat voegen zich bij de line-up. Tussen al het Nederlandse geweld staan ook nog enkele internationale artiesten op het dagprogramma. Waaronder Kalushi Orchestra uit Oekraïne en Hackensaw Boys uit het Amerikaanse Virginia.

Bekijk alle nieuwe namen voor Paaspop 2024 hieronder.

Paaspop 2024

Het programma van het pretpark (maar dan in festivalstijl) begint steeds meer vorm te krijgen. De organisatie maakt ook bekend dat er weer genoeg meezingers in het randprogramma te vinden zijn in het paasweekend. Denk hierbij aan de K3 Band en de Zer00s Heroes. Daarnaast vieren we de ’11 jaar lang Lamme Frans kringverjaardag’. Vergeet je cadeautje, je biertje en je stemgeluid dus zeker niet.

Een ander essentieel festivalitem: je toegangsticket. Vorige week maakte Paaspop bekend dat er nog slechts vijfhonderd vrijdagtickets beschikbaar zijn. Dat aantal zal nu, enkele dagen later, verder afgenomen zijn. Wil je er nog bij zijn? Scoor dan snel je kaartje via de officiële verkoop. Van de grootste namen die vandaag bij de laatste worp zaten, is alleen JP Cooper te zien op de eerste dag van het festival. Paaspop vindt volgend jaar plaats van 29 tot en met 31 maart.

Paaspop Logo

Paaspop 2024

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 29-31 maart 2024
Tickets Niet meer beschikbaar.