Advertisement

Chef’Special naar Paaspop 2024

Paaspop maakt bekend dat Chef’Special een show weggeeft op de 2024 editie. Het kwintet van eigen bodem staat geprogrammeerd voor zaterdag 30 maart.

Slechts twee weken geleden maakte het festival in Schijndel de eerste namen bekend. Fans hoeven gelukkig niet lang te wachten op nieuwe acts, want vandaag voegt Paaspop 2024 alweer iets nieuws toe aan de poster: Chef'Special. Ook is al bekend waar en hoe laat de band optreedt. Joshua Nolet en co. zijn te zien op het grootste podium, de Apollo. Daar nemen ze een laat tijdslot in op zaterdag. Je ziet het optreden tussen half 11 en half 12 ’s avonds.

En dat is niet het enige mooie nieuws. Het is dubbel feest voor de heren van Chef’Special. Naast een nieuw festivaloptreden, maakte de band gisteren hun nieuwste single ‘Speed Of Light’ bekend. Het liedje staat in het teken van hoe snel het leven voorbij vliegt. ‘Speed Of Light’ volgt de vorige single uit augustus, ‘Miracles’, op. Beiden zijn onderdeel van de nieuwe langspeelplaat die begin volgend jaar uitkomt. Of we alle nummers op tijd kunnen horen voor het optreden op Paaspop, is nog niet duidelijk.

Paaspop 2024

Wil jij meezingen met de nieuwe oorwurmen van Chef’Special op Paaspop 2024? Of natuurlijk meeblèren met gouwe ouwe hits als ‘Amigo’, ‘In Your Arms’ of ‘Nicotine’? Hou dan TicketSwap in de gaten. Vrijwel alle kaartjes voor het Brabantse festival zijn via de officiële verkoopkanalen al vergeven. Er zijn alleen nog dagkaarten voor de vrijdag beschikbaar. Mocht je interesse hebben in wat extra luxe, dan is het wel nog mogelijk om een VIP-ticket aan te schaffen voor het hele weekend, of een dagje.

Paaspop vindt komend jaar weer traditiegetrouw plaats tijdens de paasdagen. Een deel van de grootste namen is al bekendgemaakt. Zo staan onder andere Acda en De Munnik, Editors, Tiësto en De Jeugd Van Tegenwoordig in het grootste lettertype. Zoals elk jaar weet het festival weer uiteenlopende acts te programmeren. Van Marlon Hoffstadt (ook wel bekend als DJ Daddy Trance) en beuktechno I Hate Models tot Douwe Bob en Suzan en Freek. De aftrap van het festivalseizoen wordt weer een veelzijdige.

Paaspop Logo

Paaspop 2024

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 29-31 maart 2024
Tickets Niet meer beschikbaar.