Advertisement

De voordelen van een pasjeshouder op een festival

Wanneer je regelmatig naar een festival gaat, dan weet je als geen ander hoe vervelend het is om alles mee te moeten slepen. Gelukkig zijn er vaak wel kluisjes op het terrein, maar een aantal pasjes hou je toch liever bij je. Voor die situaties is een pasjeshouder ideaal: het kost weinig ruimte en biedt veel veiligheid. Het aanschaffen van zo’n handige creditcardhouder voordat je naar een festival gaat is dus zeker een aanrader. Ben je (nog) niet overtuigd? Lees dan hier de voordelen van zo’n handige pasjeshouder.

Alles bij de hand

Ken je dat, een enorme rij voor de bar en jij die druk aan het zoeken bent naar je pinpas? Ontzettend vervelend natuurlijk! Niet alleen voor jezelf, maar ook voor degene achter de bar en de mensen die achter je staan. Iedereen wil het liefst zo snel mogelijk weer naar het podium met hun drankje. Kies je voor een pasjeshouder, dan is dit probleem verleden tijd. Doordat een pasjeshouder een stuk groter is, hoef je niet bang te zijn dat je deze niet zo snel kunt vinden in je tas. Daarbij komt ook dat je direct alles pasjes bij de hand hebt. Dus stel dat je niet alleen je eigen pinpas, maar ook die van de gezamenlijke rekening bij je hebt, dan kun je direct in één oogopslag zien welke je nodig hebt.

Veiligheid

Veiligheid is natuurlijk ontzettend belangrijk. Vooral in de huidige tijd, waarin we dus ook draadloos kunnen pinnen, kan er relatief gemakkelijk geld van je worden ontvreemd. Dit doen ze door een apparaat tegen je tas of broek te houden, zodat de draadloze chip in de pas wordt geactiveerd en jij zonder dat je het door hebt een bepaald bedrag pint. Door een goede pasjeshouder te gebruiken bescherm je jezelf tegen skimmen, zoals we dit ook wel noemen.

Daarbij komt ook dat je met een pasjeshouder minder bang hoeft te zijn voor zakkenrollers, aangezien je deze veel dichter bij je draagt. Omdat deze houders in allerlei verschillende kleuren en ook materialen beschikbaar zijn, kun je ook kiezen voor een stijlvolle leren portemonnee om je pasjes veilig op te kunnen bergen. Kortom, mogelijkheden genoeg dus!

Voordeliger

Een gemiddelde pasjeshouder koop je al voor een paar tientjes. Vaak een stuk voordeliger dan een luxe portemonnee natuurlijk. Uiteraard is het volledig afhankelijk van je eigen wensen en voorkeuren en kunnen we ons ook heel goed voorstellen dat een portemonnee zoals een clutch onderdeel uitmaakt van de complete outfit en dus ook wel degelijk van belang is. Het is dus ook niet voor niets dat een portemonnee niet alleen praktisch, maar ook optisch moet voldoen aan een aantal wensen en misschien zelfs wel eisen.