Luister nu het nieuwe album van Dua Lipa

Dua Lipa stuurt ons per direct de zomer in met haar nieuwe album Radical Optimism. Het album is vanaf vandaag te beluisteren.

Wij verklaren dit een internationale feestdag want Radical Optimism, het derde album van Dua Lipa is vanaf nu te beluisteren. Voor dit album heeft de popster hulp gevraagd aan Kevin Parker van Tame Impala. Er waren de afgelopen tijd al drie singles uitgekomen: ‘Houdini’, ‘Illusion’ en ‘Training Season’. Dua heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om deze te promoten met verschillende optredens bij de Grammy’s en de Brit Awards. Vandaag is er dan ein-de-lijk het nieuwe album.

Wanneer gaat Dua Lipa op tour?

In de wandelgangen wordt er al een tijdje zacht gefluisterd over een stadiontour. De geruchten blijven steeds sterker worden, want inmiddels heeft de popster een aantal Europese tourdata bevestigd. Het blijft een kwestie van tijd totdat we meer weten. In ieder geval staat er een aantal festivals op de planning deze zomer, waaronder Rock Werchter en Glastonbury.

Kan je nog geen genoeg krijgen van Dua? Dit weekend presenteert ze Saturday Night Live en treedt ze ook tijdens de aflevering op met haar nieuwe album.