Advertisement

Eerste namen Sziget 2024: Fred Again.., Sam Smith en meer

Het is bekend welke acts we zoal in Hongarije kunnen aanschouwen volgend jaar. Fred Again.., Sam Smith en Stormzy zijn de eerste headliners voor Sziget 2024. Ook Martin Garrix voegt zich bij dat rijtje.

Szitizens, zijn jullie al klaar voor augustus 2024? Dan barst het zes dagen durende feest op het Óbuda-eiland weer los. Vandaag maakt de organisatie de eerste artiesten van de line-up voor de dertigste editie bekend. De grootste namen op het affiche zijn Fred again.., Sam Smith, Martin Garrix en Stormzy.

Maar er is meer interessants te ontdekken op de poster. Sziget 2024 boekt weer veel elektronische artiesten voor aankomende zomer, waarvan de opvallendste namen Honey Dijon, Four Tet en Dom Dolla zijn. Rock- en indieliefhebbers komen aan hun trekken met Fontaines D.C., Big Thief en Crystal Fighters. Popheads kunnen los bij Louis Tomlinson, Becky Hill en Aurora.

Tot slot zijn er ook uit de Benelux artiesten van de partij: Joost, Warhaus en ANOTR staan op Sziget 2024. Een mooie variatie aan acts die weer veel internationale festivalliefhebbers naar Hongarije zullen trekken. De organisatie laat ook weten dat er nog meer headliners bekend worden bij de tweede worp namen.

Bekijk hier de eerste namen voor Sziget 2024 op een rijtje:

Met deze bekendmaking weten we óók weer iets meer over de Lowlands- en Pukkelpoppuzzels van dit jaar. Traditiegetrouw delen de festivals een deel van het affiche. Welke namen dat precies worden voor 2024, is nog even afwachten. Het speculeren kan weer vrolijk beginnen.

Tickets Sziget 2024

Nu we weten welke grootheden op het eiland zullen optreden, kan de voorpret echt beginnen. Dat begint natuurlijk bij het bezitten van een felbegeerd entreeticket. De reguliere tickets voor Sziget 2024 gaan vanaf nu in de verkoop. Je kunt vanaf nu ook een 3-Day Pass kopen voor het festival. Veel fans hebben hun tickets al lange tijd zekergesteld: de Super Early Bird, de Szitizen Prime en Early Bird kaarten zijn reeds de deur uit. Tijdens Black Friday profiteerde je van extra hoge kortingen. Deze acties zijn helaas voorbij.

Reis je vanuit Nederland? Dan kun je een onvergetelijke – en duurzame – ervaring met de Sziget Express niet missen. De trein vervoert menig festivalganger van Amersfoort tot Boedapest. Ook deze kaartverkoop is vlammend van start gegaan. Er zijn alleen nog enkele zitplaatsen over. Een kaartje voor de Sziget Express kost 270 euro en is te vinden in de webshop van het festival.

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen