Eurosonic Noorderslag 2024 deelt timetable en nieuwe namen

Eurosonic Noorderslag 2023
Photo: Bart Heemskerk

Eurosonic Noorderslag lanceert de vernieuwde ESNS 2024 app. Daarop vinden we ook meteen de timetable voor de aankomende editie. Bovendien maakt het Groningse festival achttien nieuwe namen bekend die in januari naar het noorden afreizen.

Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 januari vindt Eurosonic Noorderslag 2024 plaats in Groningen. Het showcasefestival heeft een vernieuwde ESNS app, die te downloaden is in de App Store en in Google Play. Met de release van deze app is ook de timetable voor de komende editie te bekijken. Hier zie je waar en wanneer de ruim tweehonderdvijftig acts op het podium staan, verdeeld over vijftien locaties in de stad en negen stages in de Oosterpoort.

Nieuwe namen

Acts als The Vices, Joost en Froukje stonden al op de line-up van ESNS 2024, en daar komen nog achttien nieuwe namen bij. Zeventien daarvan zijn van Nederlandse bodem. De onderstaande namen spelen zaterdag 20 januari tijdens Noorderslag in de Oosterpoort:

Roxeanne Hazes, SERA en Numidia zijn op zaterdag gratis te zien op de Grote Markt in Groningen voor ESNS Air. FUSE, Karsu, Lov3less en Queen’s Pleasure spelen woensdag, donderdag of vrijdag op Eurosonic. Ook is er één nieuwe internationale naam aangekondigd voor Eurosonic, namelijk het Italiaanse Parbleu.

Eurosonic Noorderslag 2024

ESNS is een combinatie van het 38 jaar oude eendaagse Nederpopfestival Noorderslag en het grootste Europese showcasefestival Eurosonic. Tickets voor Noorderslag (€ 85,-) en passe-partouts voor heel ESNS 2024 (€ 175,-) zijn nog te koop. Voor Eurosonic zijn alleen nog tickets verkrijgbaar voor de woensdag (€ 45,-) en donderdag (€ 52,50). Behalve de gigantische hoeveelheid optredens van Nederlands en Europees talent kent Eurosonic Noorderslag ook een conferentieprogramma met verschillende muziek-gerelateerde panels. Hiervoor dien je een aparte registratie aan te schaffen.

Ga je volgende maand voor het eerst naar Eurosonic Noorderslag? Check dan vooral even onze Starter Guide!

Eurosonic Noorderslag Logo

Eurosonic Noorderslag 2025

Locatie
Nederland
Groningen, Nederland
Datum 15-18 januari 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen