Pip Blom, The Vices en meer naar Eurosonic Noorderslag 2024

The Vices naar Eurosonic Noorderslag 2024

Eurosonic Noorderslag breidt de line-up voor 2024 uit met weer 24 Nederlandse namen. Onder andere Pip Blom en The Vices voegen zich bij Froukje en Joost, die reeds aangekondigd zijn.

Het Groningse showcasefestival Eurosonic Noorderslag, dat van woensdag 17 januari tot en met zaterdag 20 januari 2024 wordt gehouden, kondigt een lijstje namen van eigen bodem aan. Voor de aankomende 38e editie van dit befaamde festival zijn 24 nieuwe acts toegevoegd aan de line-up, waaronder gevestigde acts als Pip Blom en The Vices, en veelbelovend talent.

Een podium voor opkomend talent

Eurosonic Noorderslag 2024 blijft zijn reputatie als het grootste showcasefestival van Europa waar maken door een podium te bieden aan een divers scala van Nederlands en Europees talent. Het festival heeft een geschiedenis van het lanceren van de carrières van toonaangevende artiesten, en de aankondiging van dit jaar is geen uitzondering. Na de eerdere aankondiging van gevestigde namen zoals Froukje en Joost, wordt de line-up nu verrijkt met een reeks nieuwe artiesten. Alle nieuwe namen check je hier:

Eurosonic Noorderslag 2024

Het toonaangevende showcasefestival vind plaats op 17 tot en met 20 januari in Groningen. Het festival is een viering van nieuw Europees muziektalent en biedt een podium aan opkomende artiesten. Van woensdag tot vrijdag treden Europese acts op diverse locaties in de stad op. De zaterdag is exclusief gereserveerd voor Nederlandse artiesten, die hun talent tonen in de Oosterpoort. Wacht niet te lang met het halen van de tickets, deze zijn online verkrijgbaar via de officiële website van het festival.

Eurosonic Noorderslag Logo

Eurosonic Noorderslag 2025

Locatie
Nederland
Groningen, Nederland
Datum 15-18 januari 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen