TOTO, John Fogerty, Heart en meer naar Bospop 2024

Toto
TOTO’s 40 Trips Around The Sun is due out Feb. 9.

Op de website van Bospop is wat interessants te vinden. Onder andere TOTO, John Fogerty en Alice Cooper staan namelijk in de broncode vermeld achter de festival data van 2024. De eerste namen voor Bospop 2024 zijn dus al bekend.

UPDATE: Later op de dag heeft de organisatie van Bospop aan L1 laten weten dat alle namen in dit artikel kloppen. Inmiddels heeft het festival het nieuws ook via eigen kanalen officieel aangekondigd.

Foutje, bedankt. In de broncode van de Bospop website zijn de eerste namen voor 2024 te vinden. Opvallend hierbij is dat Zucchero en The Waterboys hierin zijn opgenomen, zij waren voor de afgelopen editie óók al geboekt door Bospop. Beide stonden gepland op de afgelaste zondag, wat het lijstje acts enkel logischer maakt. Hieronder de namen uit de broncode:

Vrijdag 12 juli

Zaterdag 13 juli

Zondag 14 juli

Screenshot deel broncode Bospop website

Nóg meer code

Een nóg diepere duik in de broncode biedt nóg meer interessants. Zo is niet alleen de line-up deels gelekt, maar zijn ook de ticketprijzen te vinden in de code. Dagtickets gaan €102,50 kosten, een weekendticket kost €225,-. Voor een campingticket ben je €50,- kwijt. Eén dagje parkeren kost €20,-, waar een weekend parkeren €35,- gaat kosten.

Bospop 2024

Bospop vindt volgend jaar plaats van 12 tot en met 14 juli in Weert. Nu de eerste namen voor 2024 mogelijk bekend zijn kan de pret beginnen. Wat vind jij van de namen? Laat het weten op het Festileaks forum. In het Bospop 2024-topic wordt er lustig op los gediscussieerd.

Bospop Logo

Bospop 2024

Locatie
Nederland
Weert, Nederland
Datum 12-14 juli 2024
Line-up
Toto
The Waterboys
Zucchero
Tickets Kopen