Jungle, Dropkick Murphys en meer naar Rock Werchter 2024

Photo: Ben Houdijk / Rock Werchter

Rock Werchter 2024 had al vijftien namen op het affiche staan, en vandaag wordt dat aantal verdubbeld. Onder andere Jungle, Dropkick Murphys en Greta Van Fleet staan volgend jaar in Werchter op het podium.

De poster van Rock Werchter 2024, dat volgend jaar 4 tot en met 7 juli plaatsvindt, begint steeds voller te raken. Met Dua Lipa, Foo Fighters, Lenny Kravitz en Måneskin waren er al vier headliners bekend. Ook de eerste namen voor de undercard zijn al aangekondigd, met daarbij Sum 41, Avril Lavigne, dEUS en Snow Patrol. Vandaag voegt het festival wederom vijftien namen hieraan toe.

Hieronder de vijftien nieuwe namen:

Donderdag 4 juli

Vrijdag 5 juli

Zaterdag 6 juli

Zondag 7 juli

Rock Werchter 2024

Tickets voor het grootste pop- en rockfestival van de Benelux zijn inmiddels verkrijgbaar. Een combiticket scoor je voor € 309,- en dagkaarten voor € 134,-. De kaarten voor de zondag zijn inmiddels al uitverkocht.

Er zijn nu dertig namen bekend, maar er zullen er ongetwijfeld nog vele volgen. Benieuwd wie er nog kans maken op een plekje in Werchter? Wij hebben een geruchtenoverzicht opgesteld voor mogelijke headliners (er zijn er al vier, maar je weet het nooit met Rock Werchter).

Denk je zelf meer te weten over de line-up? Of speculeer je graag samen met andere Werchter liefhebbers? Meng je dan in de gesprekken op het Festileaks forum. In het RW 2024-topic wordt er lustig op los gediscussieerd. Liever via WhatsApp in contact komen met andere festivalgangers? In onze Festifans WhatsApp-community vind je een speciale groep specifiek gericht op fans van Rock Werchter.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen