Rock Werchter en DTRH kanshebbers: 21 Savage en Ice Spice naar Open’er 2024

21 Savage

Het lijstje kanshebbers voor Rock Werchter en Down The Rabbit Hole 2024 groeit. Onder andere 21 Savage en Ice Spice kondigen de eerste Europese festivals voor volgend jaar aan met Open’er 2024. Het Poolse festival in het eerste weekend van juli deelt altijd veel namen met Werchter en Rabbit.

Zowel Rock Werchter 2024 als Down The Rabbit Hole 2024 hebben al een groot deel van de line-up bekendgemaakt. Voor de resterende plekken is het interessant om te kijken naar boekingen van omliggende festivals, zoals Open’er 2024. Het Poolse festival maakt een nieuwe lading namen bekend, voor een aantal van deze acts is het de eerste Europese zomer bevestiging voor 2024:

Eerder werd al bekend dat onder andere Foo Fighters, Dua Lipa en Doja Cat volgend jaar afreizen naar het Poolse festival.

Tickets

Zowel Rock Werchter als Down The Rabbit Hole en Open’er hebben inmiddels een groot deel van de line-up aangekondigd. Rock Werchter als Open’er hebben allebei onder andere Dua Lipa en Foo Fighters weten te strikken. DTRH heeft LCD Soundsystem, The National en nog veel meer geboekt.

Ben jij overtuigd van de affiches, en hoef je de laatste namen niet meer af te wachten? Voor Rabbit ben je dan helaas al te laat voor de ticketverkoop. Vanaf maandag 15 januari is het mogelijk om voor DTRH tickets via Ticketmaster over te kopen. Voor Rock Werchter zijn er geen zondagtickets meer beschikbaar. Voor de overige dagen en de combitickets ben je nog wél op tijd. Tickets voor Open’er zijn nog volop verkrijgbaar.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.