Advertisement

Skrillex, Overmono en meer tijdens Rock Werchter naar Roskilde 2024

Rock Werchter 2024 heeft inmiddels een handjevol acts bekendgemaakt, met voor elke dag een headliner. Om tot een volledige line-up te komen moet hier nog een hele lading namen bij. Onder andere Skrillex en Overmono voegen zich nu bij de kanshebbers: zij staan in hetzelfde weekend op Roskilde.

De line-up aankondigingen van Europese festivals vliegen ons met rap tempo om de oren. Zo kwamen deze week Down The Rabbit Hole 2024 en Best Kept Secret 2024 al met een bak namen (luister voor meer hierover onze meest recente Festivalpodcast). Ook het Deense Roskilde Festival 2024 kwam met 23 nieuwe acts op de proppen. Naast Skrillex en Overmono voegt onder andere Aurora zich nu bij de kanshebbers voor een doorkomst op Werchter.

De voorlopige line-up van Roskilde begint zo steeds meer vorm te krijgen. Naast de hiervoor genoemde acts heeft het festival Foo Fighters – die ook op Werchter staan – gestrikt. Andere namen die naar Denemarken komen zijn Heilung, Kali Uchis, Omah Lay en PJ Harvey, waarover vandaag naar buiten kwam dat ze niét als headliner op Best Kept Secret staat. Voldoende interessante opties voor Rock Werchter 2024. Tickets voor zowel Roskilde Festival als Rock Werchter zijn inmiddels verkrijgbaar.

Geruchten Rock Werchter 2024

De nieuwe opties voegen zich bij een lading potentiële headliners voor Werchter. In het geruchtenoverzicht voor Rock Werchter 2024 staan onder meer Ed Sheeran, die al is bevestigd voor festivals in Duitsland en Noorwegen. Ook Sam Smith, die al gepresenteerd is door onder andere NOS Alive 2023 en Stavernfestivalen, is een kanshebber. Benieuwd naar alle geruchten? Lees dan het geruchtenoverzicht, en neem een kijkje op het Festileaks forum. De ideale plek om te speculeren en de meest verse geruchten te vinden. In het RW 2024-topic wordt er lustig op los gediscussieerd.

Liever via WhatsApp in contact komen met andere festivalgangers? In onze Festifans WhatsApp-community vind je een speciale groep specifiek gericht op fans van Rock Werchter.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen