Tomorrowland brengt roman uit over thema van 2024

Tomorrowland 2024

Tomorrowland, het bekende Belgische dancefestival in Boom, introduceert het nieuwe boek ‘The Spirit of Life’. Een exclusieve festivalroman waarin het thema van 2024, ‘LIFE’, centraal staat.

In de aanloop naar het langverwachte 20-jarig jubileum onthult Tomorrowland 2024 de nieuwste toevoeging aan zijn magische repertoire: ‘The Spirit of Life’. Dit is een gelimiteerde festivalroman die het volledige oorsprongsverhaal van het festivalthema van 2024 onthult. Door het lezen van ‘The Spirit of Life’ krijgen festivalgangers de kans om het nieuwste thema te ontdekken en zich op een bijzondere manier voor te bereiden op volgend jaar.

LIFE

Tomorrowland kondigt vol enthousiasme het thema ‘LIFE’ aan voor de zomer van 2024. Als prequel op het eerder geliefde ‘Elixir of Life’ uit 2016, transporteert ‘LIFE’ festivalgangers naar een nieuwe wereld in het schilderachtige landschap van De Schorre in Boom, België. Dit meeslepende fantasy-avontuur is een opvolger van de eerste succesvolle festivalroman ‘Adscendo’ die eerder dit jaar is uitgebracht.

De reis naar ‘LIFE’ voert hen terug naar Silvyra, een weelderige wereld waar de samenstand van de twee manen een betoverende tijd markeert. Het nieuwe thema werpt licht op de oorsprong van de Moederboom en haar beschermer, het Labyrint, het eerste brouwsel van het Elixer des Levens en de oorsprong van de prachtige Rozentuin. Elk van deze elementen wordt in de loop der jaren iconisch voor Tomorrowland.

The People of Tomorrow krijgen, net als bij het vorige thema ‘Adscendo’, de mogelijkheid om het complete fantasieverhaal van de oorsprong van ‘LIFE’ te ontdekken. Hierdoor begrijpen ze het volledige verhaal achter het gigantische hoofdpodium voordat ze komende zomer het festival bezoeken.

Pre-order

Het boek is nu beschikbaar als een pre-order in zowel een Nederlandse als Engelse versie. De tweede limited edition festivalroman kost €39,99,- en is via de officiële website van Tomorrowland te bestellen. De boeken worden in mei 2024 verzonden. Een handige tip: je hebt nu ook de mogelijkheid om je te registreren voor exclusieve toegang tot de kaartverkoop van Tomorrowland 2024.

Tomorrowland Logo

Tomorrowland 2024

Locatie
België
Boom, België
Datum 19-28 juli 2024
Line-up
Dixon
DJ HEARTSTRING
Dom Dolla
Tickets Kopen