Tomorrowland 2024 presenteert thema, pre-registratie vanaf 6 december

Foto: Nikki Born (Tomorrowland 2023)

De voorbereidingen voor Tomorrowland 2024 zijn in volle gang en daar hoort een nieuw magisch thema bij. Volgend jaar staat het festival in het teken van ‘LIFE’.

Aankomend jaar mag het dancefestival Tomorrowland maar liefst twintig kaarsjes uitblazen. Dat wordt natuurlijk gevierd met de grootste acts uit het genre en een prachtig aangekleed terrein. Voor het jubileum heeft de organisatie het thema ‘LIFE’ bedacht. Daarmee gaan we naar een tijdperk waarin twee manen op het punt staan om samen te komen.

Tijdens de verjaardag in 2024 kijkt Tomorrowland met dit thema terug op het leven. Daar hoort de oorsprong van enkele unieke Tomorrowland-elementen bij, zoals de Rose Garden. Kortom: de organisatie trekt alles uit de kast om er een prachtig spektakel van te maken. Het festival vindt volgend jaar weer in twee weekenden plaats: van 19 tot en met 21, en 26 tot en met 28 juli

Pre-registratie

‘LIFE’ volgt ‘Adscendo’ op, het thema van afgelopen editie. Dat zorgde voor sprookjesachtige taferelen. Niet alleen op de festivalgrond van De Schorre, maar ook in de aanloop naar het festival. Er werd twee jaar lang gewerkt aan een fantasyboek dat het verhaal van ‘Adscendo’ vertelt. Ook konden festivalbezoekers via digitale animaties het indrukwekkende evenement alvast ervaren.

Naast een nieuw thema voor komende editie, is ook bekendgemaakt dat de pre-registraties voor Tomorrowland 2024 binnenkort openen. Vanaf 6 december kun je je aanmelden om kans te maken tijdens de ticketverkoop. Voor de editie van 2023 was het vanaf eind januari mogelijk om kaartjes te kopen. Dat gaat meestal niet zonder slag of stoot, want het festival verkoopt binnen no time uit. Festileaks heeft alvast de belangrijkste tips op een rijtje gezet.

Tomorrowland Logo

Tomorrowland 2024

Locatie
België
Boom, België
Datum 19-28 juli 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen