Advertisement

Zelfbevestiging: Greta Van Fleet naar Rock Werchter 2024

Photo: Ben Houdijk

De volgende naam voor Rock Werchter 2024 is bekend. Greta Van Fleet staat 4 juli op het Belgische festival. Hiermee is er naast headliner Lenny Kravitz nu ook een andere hoge spot vergeven.

De Amerikaanse rockband Greta Van Fleet staat volgend jaar op Rock Werchter 2024, zo is te lezen op de eigen website. Donderdag 4 juli sluit de band aan bij voorlopig enkel nog headliner Lenny Kravitz.

In 2022 stonden de heren nog op het programma als sub-head, maar moesten ze annuleren vanwege Covid. Een hoge plek op de line-up ligt daarom ook nu weer in de lijn der verwachting.

Screenshot van https://gretavanfleet.com/

Line-up

De line-up van Rock Werchter 2024 begint hiermee steeds meer vorm te krijgen, of het festival dit nu zelf al wilde aankondigen of niet. Eerder bevestigde het festival naast Lenny Kravitz al drie andere headliners : Måneskin, Dua Lipa en Foo Fighters.

Ook een deel van de undercard voor komend jaar is al bekendgemaakt. Onder andere dEUS, Avril Lavigne en Sum 41 reizen in juli af naar Werchter.

Rock Werchter 2024

Het grootste festival van België vindt komende zomer plaats van 4 tot en met 7 juli. Bezoekers komen uit alle hoeken van de wereld om hier hun favoriete artiesten te zien. Wil jij hier ook bij zijn? Wees er dan snel bij, de tickets zijn al in de verkoop.

Wat vind jij van de voorlopige namen? En wie zie jij nog graag verschijnen op de line-up? Laat het weten op ons Festileaks Forum.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen