Advertisement

Eerste Audio Obscura Festival: o.a. Dixon, Chris Stussy en Partiboi69 op unieke locatie

Audio Obscura kende je tot nu toe van legendarische feesten, maar komt deze augustus voor het eerst ook met een echt festival. Zoals we gewend zijn wel weer op een bijzondere locatie: in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Op 24 augustus 2024 kunnen de voetjes van de vloer met ondere Dixon, Chris Stussy, The Martinez Brothers en nog veel meer.

We kennen Audio Obscura als de organisator van feesten op unieke locaties, zoals de RAW Factory, de Loft bovenin de A’dam Tower en natuurlijk het concert van Underworld onder het Rijksmuseum in 2017. In 2024 pakt de organisatie uit en komt voor het eerst het met een volledige festivaldag in en rondom de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Die locatie staat op de UNESCO Werelderfgoed lijst en wordt voor het eerst gebruikt voor een festival met meerdere binnen- en buitenpodia. De mainstage bevindt zich onder de diagonale transportbruggen van de fabriek en vormt het middelpunt van het festival. Op 24 augustus zijn deze bruggen het symbolische hart van Audio Obscura Festival.

Line-up bekend

Tijdens dit festival kunnen we gaan genieten van Rotterdamse DJ’s Benny Rodrigues en Cincity. Ook internationale artiesten zoals Partiboi69 en carlita zijn van de partij. Zie hieronder een lijst van alle aangekondigde namen:

Het gaat om de eerste drop namen. De rest van de line-up wordt op een later moment bekend gemaakt.

Foto: CC/Flickr.com | Nanette De Jong

Tickets

Tickets voor het festival gaan al snel in de verkoop. Op 30 januari begint de pre-sale, hiervoor dien je te pre-registreren via de website. Als er na de pre-sale nog tickets over zijn gaan die een dag later in de verkoop op 1 februari.

Audio Obscura Festival Logo

Audio Obscura Festival 2024

Locatie
Nederland
Rotterdam, Nederland
Datum 24 augustus 2024
Line-up
Chris Stussy
Dixon
Partiboi69
Tickets Kopen