Extra festivaldag Jera On Air 2024 met The Prodigy

Goed nieuws voor alle fans van Jera On Air 2024 én The Prodigy. Het festival viert komende editie met een extra dag, waar de Britse danceact optreedt.

Drie dagen festivallen om je dertig jarig jubileum te vieren? Dat is te weinig, moet de organisatie van Jera On Air gedacht hebben. Het Limburgse festival sluit daarom de aankomende feestelijke editie af met een extra festivaldag. Nagenieten doe je dus pas op maandag, want op 30 juni staan er nog een reeks artiesten te popelen om een show weg te geven.

De organisatie kondigde al aan dat ze een grote surprise in petto hebben. Vandaag tovert het festival dan ook The Prodigy uit de hoge hoed met namen. De band, bekend van hits als ‘Firestarter’ en ‘Breathe’, stond afgelopen jaar nog als headliner op Vestrock en Dauwpop 2023. Het was een optreden vol typisch Prodigy-geweld en kleurrijke lasers, maar met tevens een emotioneel randje door het ontbreken van frontman Keith Flint. Komende zomer krijgen festivalgangers de kans om de show (opnieuw) te beleven in Ysselsteyn.

12 nieuwe namen

Naast The Prodigy sluiten Enter Shikari en Me First and the Gimme Gimmes zich aan bij het zondagprogramma van Jera On Air 2024. Het evenement presenteert zichzelf niet voor niets als het grootste punkrock, metal- en hardcore festival van Nederland. Op de undercard zijn voldoende bands te vinden die in dit straatje passen, zoals As Everything Unfolds, Boston Manor en Dropout Kings . In totaal maakt het festival vandaag twaalf nieuwe acts bekend, maar meer volgen nog in de toekomst.

De overige dagen van Jera On Air zijn al goed gevuld. Electric Callboy, Dropkick Murphys en Architects mogen respectievelijk de donderdag, vrijdag en zaterdag afsluiten. Weekendtickets en kaartjes voor alle losse dagen zijn nog beschikbaar. Een dagje Jera kost tussen de 99 en 107,50 euro. Een weekendticket voor donderdag tot en met zondag is 244 euro. Was je al in bezit van een combiticket? Dan moet je bijbetalen om ook toegang te krijgen tot de extra festivaldag. Die kosten bedragen 55 euro.

Jera on Air Logo

Jera on Air 2024

Locatie
Nederland
Ysselsteyn, Nederland
Datum 27-30 juni 2024
Tickets Kopen