Korn naar metaldag Lokerse Feesten 2024

Korn
Photo: Dean Karr

Er gingen wat geruchten dat de Lokerse Feesten 2024 geen metaldag zou hebben. Met de aankondiging van Korn lijkt de metaldag er dit jaar toch weer te zijn. Wel wordt de Metal Zondag verplaatst naar Super Tuesday.

Dat maakt de organisatie van de Lokerse Feesten 2024 zojuist bekend via Instagram. De metal überlords staan dinsdag 6 augustus op de Lokerse Feesten. De laatste keer dat Korn in België optrad dateert terug naar 2022. Toen stonden ze als headliner op Graspop en speelden ze een ietwat voorspelbare, maar strakke set die naar meer smaakte.

Dat de nu-metal giganten dit jaar op de Lokerse feesten staan mag toch wel een kleine verrassing heten. Afgelopen zomer ging namelijk het gerucht dat Korn dit seizoen niet op een Belgisch metalfestival wil spelen. Later deden nog geruchten de ronde dat de Lokerse feesten dit jaar geen metaldag zou hebben. Of dit een verkooppraatje richting Korn geweest is weten we nog niet, wel weten we al dat Metal Zondag Super Tuesday wordt. En dat de metalband Korn op Super Tuesday de Grote Kaai omver gaat blazen. Hoe je de dag ook noemt, de metaldag lijkt gered.

Lokerse Feesten 2024

De Lokerse Feesten vinden dit jaar plaats van 2 tot en met 11 augustus in Lokeren, België. Dinsdag 6 augustus is het tijd voor Super Tuesday, met Korn. Tickets voor de feesten zijn te koop vanaf zaterdag 13 januari om 10 uur. De ticketprijzen voor dinsdag zijn nog niet bekend. Op basis van de ticketprijzen voor vrijdag 2 augustus (€52,-) en maandag 5 augustus (€59,-) lijkt een prijs tussen de €50,- en €70,- logisch.

Naast Korn zijn ook Clouseau, Future Islands en Pixies al bekend gemaakt. Voor wie van een brede muzieksmaak kan genieten zijn er naast dagtickets ter zijner tijd ook 10-daagse tickets beschikbaar.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Tickets Kopen