Massive Attack naar Lokerse Feesten 2024

Massive Attack

Op 10 augustus 2024 treedt Massive Attack voor het eerst in vijf jaar weer op in België. De heren brengen aankomende zomer een bezoek aan de Lokerse Feesten.

De eerste naam voor de zaterdag van de tien dagen durende feesten is bekend. Massive Attack mag met een show van anderhalf uur het publiek meenemen naar magische muzieksferen. Het gaat om een exclusieve show op Belgische bodem. De laatste show in het land dateert alweer van 2019. Toen trad het triphop trio nog op in Paleis 12 in Brussel.

De laatste passage van Massive Attack in Lokeren mag dan wel al meer dan vijftien jaar geleden zijn, maar het optreden zit nog vers in het geheugen van verschillende muziekrecensenten. “Hemels mooi, opzwepend, groovy, dreigend en uitermate fantastisch,” schreef Musiczine toentertijd. Het zijn hyperbolen die vaak gebruikt worden om de indrukwekkende shows van de band te omschrijven. De lat ligt hoog voor de heren uit Bristol. Ze spelen op 10 augustus een show van anderhalf uur.

Tickets en line-up

Massive Attack bezoekt in 2024 naast de Lokerse Feesten nog een handjevol andere festivals. Zo staan ze op de poster van Bilbao BBK Live in Spanje en Meo Kalorama in Portugal. Een Nederlandse show ontbreekt nog in het rijtje. In het weekend van Best Kept Secret staat het trio op het Deense Northside. Wellicht wordt hun concertagenda de komende tijd nog verder aangevuld.

Eerder maakte het festival op de Grote Kaai grote internationale acts als Korn, Future Islands en Pixies bekend. Uiteraard kunnen artiesten van eigen bodem niet ontbreken. Aan Clouseau en Regi daarom de eer om de Lokerse Feesten feestelijk in te luiden op 2 augustus. Voor de vrijdag, maandag en dinsdag zijn de tickets al in de verkoop. De kaartjes voor de Massive Attack-dag gaan vanaf 27 januari, 10 uur ’s ochtends over de digitale toonbank.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Tickets Kopen