Advertisement

Nirwana Tuinfeest 2024 kondigt eerste namen aan

Joost op Lowlands 2023, photo credit: Lotte Spek / Festileaks

De eerste vijftien namen voor Nirwana Tuinfeest 2024 zijn gepresenteerd. Onder andere Joost en Personal Trainer zijn dit jaar van de partij. Ook de kaartverkoop barst alvast los.

2024 begint goed voor de organisatie van Nirwana Tuinfeest. Het festival mag het nieuwe jaar inluiden met de eerste namen voor de komende editie die in augustus plaatsvindt. Joost is een van de grootste namen op de poster. De Nederlandse artiest, die komend jaar ons land mag representeren op het Eurovisie Songfestival, schopt zichzelf tegenwoordig makkelijk naar een headlinerpositie. Hij wordt op het affiche vergezeld door de rockbands Red Fang en kula Shaker.

Qua genres ligt Joost niet helemaal niet in het straatje van zijn mede-headliners. Wel zijn er veel landgenoten uit de Benelux te vinden bij de eerste namen voor Nirwana Tuinfeest 2024. Zo zullen de Nederlandse Mell & Vintage Future, Personal Trainer en Donnie op het podium in Lierop staan. België is tevens van de partij met Black Box Revelation.

Aan het bovenstaande rijtje voegen No Fun At All, STONE , Rudeboy plays Urban Dance Squad en The Answer zich. En in het kleinste lettertype burnout boys, Baby Blue, Lumberjack en An Evening With Knives. Voor nu, want er volgen nog een hoop acts. Wie nog meer de revue passeert in augustus, wordt binnenkort bekendgemaakt.

Kaartverkoop

Klaar voor een weekend vol rock tijdens het gezelligste tuinfeest van Nederland? Dan is het vanaf nu mogelijk om je tickets te kopen. Ook dit jaar is een dagje Nirwana geen grote aanval op je portemonnee. Hoewel de dagkaarten voor zowel de vrijdag als zaterdag vijf euro duurder zijn geworden, kost een ticket nog geen vijftig euro. Voor een weekendkaart leg je tien euro meer neer dan in 2023; twee dagen festivallen à €85,73 dus. De zondag is traditiegetrouw weer gratis te bezoeken.

Toegang tot de camping is niet inbegrepen in de prijs. Daarvoor betalen festivalgangers €20,36 extra. En ja, zelfs de prijs van de consumpties is al bekend. Voor de spetterende prijs van €2,81 per munt kunnen we met een gerust hart blijven genieten van koude biertjes in de festivalzon. Laat die zomer maar komen!

Nirwana Tuinfeest Logo

Nirwana Tuinfeest 2024

Locatie
Nederland
Lierop, Nederland
Datum 9-11 augustus 2024
Tickets Dagkaarten vanaf €47.5. Combitickets vanaf €85. Kopen