Nirwana Tuinfeest 2023 deelt complete line-up

Een hoop mooie namen (van eigen bodem) strijken neer in Lierop. Vijftien artiesten maken de line-up van Nirwana Tuinfeest 2023 helemaal af.

Het affiche van het gezelligste tuinfeest in Nederland is rond. Onder andere Frank Carter & The Rattlesnakes en The Haunted Youth zijn toegevoegd aan de line-up van Nirwana Tuinfeest 2023. Het festival, dat eind augustus plaatsvindt, verwelkomt tevens Peter Pan Speedrock en Kraantje Pappie. De gevarieerde worp namen bestaat zo veelal uit Nederlands talent. Ook Kovacs, Rondé, Prins S. en de Geit en Wodan Boys geven een optreden weg.

Naast muziek uit de Lage Landen bevestigt de organisatie de komst van The Dreadnoughts, afkomstig uit Canada. Op zondag kun je genieten van verschillende coverbands zoals ABBA Fever (ABBA) en In Your Honor (Foo Fighters). Check de volledige line-up in het filmpje hieronder.

2,75 euro per munt

Het festival in het Brabantse Lierop maakte al eerder grote namen als White Lies en Wolfmother bekend. Vorig jaar stonden onder andere Supergrass en Goldband op de poster. Nu de line-up van Nirwana Tuinfeest 2023 af is, kan de voorpret echt beginnen. Dat begint met het kopen van een kaartje, want er zijn nog tickets beschikbaar. Een dagje Brabantse gezelligheid kost 43,23 euro. Een weekendticket is slechts 75,73 euro.

Krap bij kas? Dan heb je geluk, want op de zondag kun je het evenement zelfs gratis bezoeken. Ook zijn er muntjes verkrijgbaar à 2,75 euro per stuk. Het betreft een gereduceerd tarief in de voorverkoop. Perfect om de goede relatie tussen het tuinfeest en bier in stand te houden. Met de lage ticket- en muntprijzen is het festival in ieder geval aardig voor de portemonnee. De 46e editie van Nirwana Tuinfeest kan nu al niet meer stuk.

Nirwana Tuinfeest Logo

Nirwana Tuinfeest 2023

Locatie
Nederland
Lierop, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €42.5. Combitickets vanaf €75. Kopen