Pinkpop 2024 bevestigt Anouk, De Jeugd van Tegenwoordig, Keane en meer

De Jeugd Van Tegenwoordig op Lowlands 2023, photo credit: Nikki Born / Festileaks

Pinkpop 2024 onthult nieuwe namen voor de 53e editie van het festival. Als teaser is Anouk al een half uur eerder bevestigd op 3FM. Nu komen daar onder andere De Jeugd van Tegenwoordig, Keane en S10 bij. In juni reizen ze af naar Limburg, waar het oudste en bekendste popfestival van ons land traditiegetrouw weer plaatsvindt.

Eerder kondigde de organisatie van Pinkpop 2024 al een groot deel van de line-up aan. Naast reeds aangekondigde headliners Måneskin, Calvin Harris en Ed Sheeran is nu bekend dat ook Anouk, De Jeugd van Tegenwoordig en Keane weer eens op Pinkpop staan.

Enthousiast geworden over de voorlopige line-up? Tickets voor Pinkpop zijn al te koop. Hieronder zie je alle nieuwe namen:

Discussieer verder

Wat vind jij van de line-up tot nu toe? En welke andere namen hoop jij te zien in Landgraaf? Laat het weten op het Festileaks forum. In het PP 2024-topic wordt er lustig op los gediscussieerd.

Liever via WhatsApp in contact komen met andere festivalgangers? In onze Festifans WhatsApp-community vind je een speciale groep specifiek gericht op fans van Pinkpop.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen