Nieuwe namen voor Rock Werchter 2024: Eefje de Visser, Whispering Sons en 8 meer

Zo! Rock Werchter 2024 blijft maar strooien met nieuwe namen. Vandaag heeft het festival weer 10 acts in petto. Allemaal Belgen, én een Nederlander.

Het is Belgian Music Week, en dat laat Rock Werchter niet aan zich voorbij gaan. Het Belgische festival presenteert 9 acts van eigen bodem, plus de Nederlandse Eefje de Visser, die dan wel weer in België woont.

Alle nieuwe toevoegingen voor Rock Werchter 2024:

Zij voegen zich bij de zo’n vijftig acts die al eerder bekend waren. Headliners voor komende editie zijn Foo Fighters, Dua Lipa, Lenny Kravitz en Måneskin.

Voor elke dag heeft de organisatie wederom nieuwe acts klaargestoomd. Benieuwd wie je op welke dag kan aanschouwen? Bekijk dan hieronder de toevoegingen per dag.

Rock Werchter 2024

Nieuwe namen betekent weer een nieuwe portie voorpret voor Rock Werchter 2024. Naast de dagafsluiters heeft het festival interessante boekingen op de planning voor komende editie. Festivalgangers kunnen terug naar hun poppunk-fase met Avril Lavigne, wegdromen bij Khruangbin en rocken bij Greta Van Fleet. Maar ook in de kleinere tent Klub C is kwalitatief geluid te vinden. Onder andere Slowdive, Marc Rebillet en High Vis zijn daar te vinden in het eerste weekend van juli. Zowel de dag- als podiumindeling kun je vinden op de website van Rock Werchter.

Wil je live aanwezig zijn bij dit spektakel? Dan is het voor de donderdag en vrijdag nog mogelijk om een dagticket aan te schaffen. De Foo Fighters-dag, oftewel zondag 7 juli, en de Dua Lipa dag, dat is zaterdag 6 juli, zijn uitverkocht. Het is wel mogelijk om je in te schrijven voor een wachtlijst. Of je gaat gewoon voor de volledige ervaring en kiest een combiticket. Daarvoor leg je komende editie 309 euro neer. De camping is hierbij niet inbegrepen. Een dagkaart voor Rock Werchter 2024 kost 134 euro.

Op zoek naar voorpret? Tot het festival klets je gezellig mee op ons Rock Werchter forum of in onze WhatsApp-groep voor fans van het Vlaamse festival.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen