Janelle Monáe, Parkway Drive en meer naar Rock Werchter 2024

Janelle Monae
Photo credits: Festileaks / Kamiel Scholten

Rock Werchter kondigt vandaag meer nieuwe namen aan voor de editie van 2024. Maar dankzij een leakje op de Instagram van The Gaslight Anthem hebben we ze al een uur eerder. Foutje, bedankt! Het festival voegt onder andere Parkway Drive, Janelle Monáe en The Blaze aan de line-up toe.

Na een winterslaap is de organisatie van Rock Werchter terug met in één klap twintig nieuwe namen. De acts staan hier gesorteerd op de festivaldag waarop ze optreden:

Dit is de story die The Gaslight Anthem iets te vroeg op Instagram deelde:

Rock Werchter 2024 had al een line-up op het affiche staan met dertig namen. Headliners Foo Fighters, Dua Lipa, Måneskin en Lenny Kravitz waren al bekend, met op de tweede lijn onder andere Avril Lavigne en Jungle.

Rock Werchter 2024

Ook volgend jaar staat Rock Werchter weer garant voor vier dagen propvol shows in het Vlaamse platteland. Heeft de nieuwe line-up je inmiddels al over de streep getrokken? Tickets voor het festival koop je hier. Een combiticket voor alle vier de festivaldagen kost dit jaar € 309,-. Een dagkaart kost € 134,-. De Dua Lipa-zaterdag gaat héél hard, dus heel veel tijd om nog te twijfelen heb je niet meer. Tickets voor de Foo Fighters-zondag zijn al uitverkocht.

De line-up is nog niet compleet, en ook voor grote namen lijkt er nog wat ruimte vrij. Voor de laatste kanshebbers op een headline positie check je natuurlijk ons geruchtenoverzicht. Zelf meepraten over de laatste geruchten doe je op het Festileaks Rock Werchter forum.

Wil je in contact komen met andere liefhebbers van Rock Werchter? Probeer dan eens onze Whatsapp-groep!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen