Dua Lipa helpt Rock Werchter 2024 aan uitverkochte zaterdag

Photo: Jokko / Rock Werchter

Nadat in december alle kaarten voor de zondag van Rock Werchter 2024 al waren vergeven, verkoopt het festival nu tevens de zaterdag uit. Dat is de dag waarop Dua Lipa de grote afsluiter is.

Een week geleden maakte de organisatie bekend dat de laatste zaterdagkaartjes van het Belgische festival beschikbaar waren. Vandaag heeft de laatste gelukkige festivalganger een ticket kunnen kopen. De derde dag van Rock Werchter 2024 is daarmee officieel uitverkocht. Wie achter het net heeft gevist, kan zich nog aanmelden voor de wachtlijst.

De zaterdag is komende editie gevuld met een hoop vrouwelijk talent. De belangrijkste act van de dag is popster Dua Lipa. Daarnaast staat Avril Lavigne op het hoofdpodium in Werchter. In de grootste tent, The Barn, vind je onder andere Róisín Murphy, Janelle Monae, Jessie Ware en The Last Dinner Party. Who run the Werchter stages? Girls!

Donderdag-, vrijdag- en combitickets

Met het nieuws dat ook de zaterdag van Rock Werchter 2024 is uitverkocht, zijn er nog slechts twee soorten dagtickets beschikbaar. Voor de donderdag (onder aanvoering van Lenny Kravitz) of vrijdag (Måneskin) scoor je een kaartje à 134 euro. Wil je toch naar Dua Lipa en Foo Fighters – die beiden nog geen Nederlandse shows op de planning hebben staan – dan kan dat met een combiticket. Dit entreebewijs voor het hele weekend kost 309 euro exclusief campingplek.

Zoals de naam van het festival al verklapt, vindt Rock Werchter jaarlijks plaats in het Belgische plaatsje Werchter. Maar in tegenstelling tot de verwachting die ‘rock’ oproept, presenteert het festival een breed spectrum aan genres. Dat levert een gevarieerde line-up op waarvan Eefje de Visser, Whispering Sons en acht andere namen sinds vandaag onderdeel zijn.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen