Advertisement

Amsterdam Open Air 2024 dropt volledige line-up

Amsterdam Open Air presenteert het volledige affiche. Op 1 en 2 juni komen onder meer Jonna Fraser, Tjade, Partiboy69, Philou Louzolo en Frenna & The Gang naar het Gaasperpark in Amsterdam. Daarnaast is er dit jaar weer veel aandacht voor belevingen naast de muziek.

Amsterdam Open Air 2024 zet dit jaar weer vollop in op het ‘playground’ programma. Dat houdt in dat je naast muziek ook kan genieten van kunst, dans, theater, interactieve workshops en immersive experiences. Natuurlijk blijft ook het Gaasperpark een heerlijke plek om een zomerse dag te vertoeven en zijn er zoals altijd uitgebreid chillplekjes en terrasssen beschikbaar.

Line-up zaterdag 1 juni

Line-up zondag 2 juni

Tickets

Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar. Voor €113,- ben je het hele weekend welkom. Koop je je tickets als groep van minimaal 4 en maximaal 9 personen? Dan betaal je €102,- per ticket.

Ook zijn er dagtickets beschikbaar. Een ticket voor zaterdag kost €74,-. Koop je je zaterdagtickets als groep? Dan betaal je €68,50 per persoon. Voor zondag zijn er nog early tickets verkrijgbaar à €63,-. Ook hier krijg je als groep korting, en betaal je €57,50 per persoon.

Amsterdam Open Air Logo

Amsterdam Open Air 2024

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 1-2 juni 2024
Tickets Tickets verkrijgbaar vanaf 57.50. Kopen