André 3000 naar North Sea Jazz 2024 met ambient album

North Sea Jazz 2024 vangt een grote vis met de boeking van André 3000. De artiest vertolkt nummers van zijn nieuwe ambient album zoals: ‘That Night In Hawaii When I Turned Into A Panther And Started Making These Low Register Purring Tones That I Couldn’t Control … Sh¥t Was Wild

Artiest André 3000 komt op zaterdag 13 juli naar North Sea Jazz. Vergezeld door zijn nieuwe album, New Blue Sun. Je kent hem als een helft van het duo OutKast, als rap icoon of door zijn excentrieke stijl. Het nieuwe album is geen rap album, af te lezen aan het eerste nummer ‘I Swear, I Really Wanted To Make A “Rap” Album But This Is Literally The Way The Wind Blew Me This Time’. André vaart op een ambient golf, de muziek steekt af tegen zijn eerder hits als ‘Hey Ya!’ en ‘Ms. Jackson’. De bezoekers van North Sea Jazz gaan hoe dan ook een bijzonder optreden meemaken.

Tickets voor North Sea Jazz 2024

North Sea Jazz vindt dit jaar plaats op 12, 13 en 14 juli in Ahoy Rotterdam. Afgelopen week presenteerde North Sea Jazz al de eerste namen die pronken op hun poster. De meerdaagse tickets voor het festival zijn al een tijdje uitverkocht. Wil je maar een dag naar North Sea Jazz 2024? Voor sommige dagen zijn er nog tickets beschikbaar op de website.

North Sea Jazz Logo

North Sea Jazz 2024

Locatie
Nederland
Rotterdam, Nederland
Datum 12-14 juli 2024
Tickets Kopen