Heineken Balaton Sound 2024 komt met Amelie Lens, Reinier Zonneveld, Maceo Plex en meer

Amelie Lens

Techno-liefhebbers, opgelet! Het Hongaarse Heineken Balaton Sound 2024 maakt een reeks nieuwe namen bekend, waaronder grote namen uit het elektronische genre.

De tweede worp van Heineken Balaton Sound is groot qua omvang en bekendheid. Belangrijke spelers in de technowereld zoals de Nederlandse Reinier Zonneveld en Belgische Amelie Lens reizen komende editie af naar het zonnige strand in Hongarije. Ook de donkere klanken van Adam Beyer en Stephan Bodzin zijn aanwezig. Het festival voegt daarmee wat zwaarder werk toe aan de line-up.

Eerder maakte Heineken Balaton Sound de eerste namen voor 2024 bekend. Onder andere Purple Disco Machine, Lost Frequencies en Paul Kalkbrenner zijn al bevestigd. Het rijtje met reeds bekende headliners is minstens zo dansbaar als de nieuwe worp, maar focust meer op vrolijke deuntjes en meezingers. Nieuwe toevoegingen als de dj’s Trym en Maceo Plex brengen weer een extra vleugje variatie aan bij het huidige programma.

Benieuwd naar voorlopige poster van het Hongaarse festival? Check dan de line-up hieronder.

Tickets

Met meer dan veertig artiesten op de teller, mogen we nog een groot aantal namen verwachten voor Heineken Balaton Sound 2024. De kaartverkoop is ondertussen gestart. Voor echte Hongaarse prijzen kun je drie dagen dansen op het openluchtfestival. Een dagkaartje kost tussen de €59,- en €85,-. Voor 72 uur op het festival betaal je tussen de €165,- en €195,-. De volledige toegang van woensdag tot en met zaterdag kost slechts €225,-. Het verblijf is niet inbegrepen in de ticketprijs. Let wel op: deze prijzen gelden tot 6 maart, daarna gaan ze omhoog.

Komende zomer vindt Heineken Balaton Sound plaats van 3 tot en met 6 juli. Het Balatonmeer wordt dan vier dagen lang omgetoverd tot de grootste dansvloer van Oost-Europa. Het festival staat bekend om haar elektronische line-up vol internationale dj’s; van klassieke dance tot ondergrondse house of snoeiharde techno. Het strand danste nog nooit zo lekker weg onder de voeten.

Heineken Balaton Sound Logo

Heineken Balaton Sound 2024

Locatie
Hongarije
Zamárdi, Hongarije
Datum 3-6 juli 2024
Tickets Kopen