Advertisement

De beste toevoegingen aan je festival outfit

Photo credit: Thomas Heijligers / Festileaks

Op een festival wil je er natuurlijk op je paasbest uit zien. Mooie kleertjes heb je vast al bij elkaar gesprokkeld, maar voor de echte finishing touch hebben we nog een paar laatste pro-tips. Met deze toevoegingen aan je festival outfit rock je elk festival.

Glitters

Festivals schreeuwen glitters! Dof jezelf op met deze sprankelende accesoire en je steelt zowel overdag als ’s nachts de show. Als er een lampje op je schijnt, shine je zelfs helemaal voor het hele publiek. Vergeet naast glitters niet ook een potje huidlijm te kopen, of gewoon vaseline werkt ook. Zorg er wel voor dat je glitters zo min mogelijk in de natuur belanden, je koopt het best de biodegradable versie.

Nagellak

Details matter. Zoals je nagels bijvoorbeeld. Zorg dat je een mooi kleurtje aan je vingers hebt dat goed matcht met je outfit. Gun jezelf een lekker bezoekje aan een nagelsalon, of ga lekker zelf aan de slag. Dat is uiteindelijk goedkoper, zeker als je voor een oplossing zoals Dipping Powder gaat.

Festileaks Merch

Wij van wc-eend… Ach, als we er dan toch zijn. We hebben bij Festileaks een mooie verzameling van truien en t-shirts die een dikke aanvulling zijn om je festival outfit. Ze zijn duurzaam en gaan lang mee, en het leukste: ze hebben elk een handgeborduurd icoontje in festivalstijl. Bekijk onze Merch pagina voor alle info.

Totempaal

Oké oké, niet echt een onderdeel van je outfit. Maar toch iets waar je de blits mee maakt. Ongeveer de helft van de tijd op festivals bestaat uit het terugvinden van je vrienden. Waarom maak je het jullie niet wat makkelijker, en neem je een totempaal mee naar een festival? In de basis een stok, idealiter uitschuifbaar, die je kunt decoreren met alles wat je maar wil. Lampjes er om heen bijvoorbeeld, of een leuke knuffel bovenop. Zolang het maar opvalt in een crowd. Dikke tip!