Massive Attack kondigt concert aan in Tilburg

Eindelijk komt Massive Attack weer eens naar Nederland. Het wereldberoemde Britse duo komt naar het Tilburgse Spoorpark voor een exclusieve Nederlandse show op donderdag 27 juni 2024.

De vorige doorkomst van Massive Attack in Nederland dateert alweer terug naar 2019. Toen stonden de heren tweemaal in de AFAS Live. Dat het duo dit jaar weer eens in Nederland te bewonderen is, was te verwachten na veel internationale aankondigingen. Dat het een doorkomst in Tilburg is, in het Spoorpark, is dan wél weer een verrassing.

Toch is de locatie eigenlijk hartstikke logisch. Zaterdag 29 juni vindt Spoorpark Live Festival 2024 plaats in, je raadt het al, het Spoorpark. Het ideale moment dus om extra gebruik te maken van de infrastructuur die er voor het festival toch al staat. Voor het Spoorpark Live Festival (dat dus twee dagen na de Massive Attack-show plaatsvindt) zijn onder andere UB40, Danny Vera en Clouseau aangekondigd.

Tickets

Tickets voor Massive Attack zijn vanaf vrijdag 23 februari om 10:00 verkrijgbaar via de website van Spoorpark Live. Alle tickets kosten €69,95. Een support act wordt later nog bekend gemaakt.

Liever (ook) naar Spoorpark Live? Tickets zijn nog verkrijgbaar. Voor €59,90 ben je welkom. Jongeren krijgen korting, en mogen voor €33,50 naar binnen.