Mysteryland 2024 onthult line-up met Charlotte de Witte, Oliver Heldens en meer

Een spectaculaire show op het grootste podium voor Charlotte de Witte, verschillende back-to-back sets en unieke stagehosts: het programma van Mysteryland 2024 is bekend!

In het laatste weekend van augustus kan er nog heel wat afgedanst worden in Haarlemmermeer. De organisatie onthult dat er deze zomer weer een hoop mooie namen de festivalzomer op Mysteryland 2024 komen afsluiten. Met als grootste klapper op het affiche: Charlotte de Witte. De koningin der techno zette afgelopen jaar de Alpha op Lowlands in brand. Met een vurige nieuwe set staat ze komende zomer als laatste op het hoofdpodium van Mysteryland.

Ook Adam Beyer, Oliver Heldens en I Hate Models brengen een bezoekje aan het Floridaterrein. Daarmee weet Mysteryland 2024 opnieuw een line-up neer te zetten die verschillende liefhebbers in het house, techno en dance genre aanspreekt. Van dansbare deuntjes tot smerige techno: er gaat gedanst worden, of je het nu wil of niet. Naast solo sets slaan verschillende artiesten de handen ineen voor back-to-back optreden, waaronder Fedde le Grand en Mark Knight.

Benieuwd naar alle bevestigingen tot nu toe? Bekijk dan het rijtje hieronder.

Tickets

Mysteryland belooft dit jaar niet alleen in te zetten op een sterke line-up en verschillende stage hosts zoals het altijd feestende Elrow, maar ook op een spannende festivalervaring. Denk daarbij aan prachtig opgebouwde stages, kunstinstallaties, en lichtconstructies waar je ogen u tegen zeggen. Creativiteit was tijdens de vorige editie al in grote mate aanwezig (herinneren jullie je nog de ‘naaktpakken’ en de verstopte telefoons waarmee je van de ene naar de kant van het terrein kon bellen?) maar de organisatie geeft aan dat hier extra nadruk op komt te liggen. Ook wordt er opnieuw gefocust op het organiseren van een zo duurzaam mogelijk festival.

Aanwezig zijn en meemaken wat Mysteryland voor jou in petto heeft? Dan scoor je je tickets tickets vanaf vandaag via de officiële website van het festival. Naast weekendtickets zijn er dagkaarten beschikbaar, en tickets die toegang geven tot het kampeerterrein. De rest van het programma wordt op een later moment bekendgemaakt.

Mysteryland Logo

Mysteryland 2024

Locatie
Nederland
Hoofddorp, Nederland
Datum 30 augustus - 1 september 2024
Tickets Kopen