Nieuwe namen bekend voor Dauwpop 2024: The Kooks, DI-RECT, Johan en meer

Photo Credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Dauwpop 2024 is terug met een tweede worp namen. Het festival uit het oosten van Nederland presenteert vandaag onder meer DI-RECT, Paul Elstak en The Kooks.

Het kriebelt bij veel festivals, en de ene na de andere maakt een deel van zijn line-up bekend. Ook Dauwpop 2024 sluit zich aan bij deze trend en toont 26 nieuwe acts op de poster. De grootste namen van deze drop zijn DI-RECT, The Kooks en Son Mieux.

Hellendoorn wordt daarnaast verrast door Paul Elstak, Johan en Whispering Sons. Ook ESNS-uitblinkers Lambrini Girls, Droom Dit en Master Peace zijn daarbij. Het tweedaagse festival breidt hiermee het programma voor aankomende editie verder uit.

Benieuwd naar alle nieuwe namen voor Dauwpop 2024? Bekijk dan hier alle toevoegingen:

Line-up en tickets

Vorig jaar liet Dauwpop de eerste twintig namen voor komende editie los. De Jeugd Van Tegenwoordig mag als een van de grootste acts op het affiche innemen. Naast een aantal bekende Nederlandse artiesten zoals Froukje, Douwe Bob en Kraantje Pappie, heeft het festival ook enkele internationale acts aan de haak geslagen. Zo staan Dinosaur Jr. en Quiet Hollers op het lijstje met shows voor de vrijdag.

Enthousiast geworden door de nieuwe namen voor Dauwpop 2024? Dan kun je voor €77,- al een dagje richting Hellendoorn. Dauwpop is ook leuk voor jonge bezoekers en dat stimuleert het festival met goedkopere junior kaarten. Onder de twaalf jaar betaal je slechts €37,- voor een kaartje. Daarnaast biedt het festival weekendkaarten aan, zowel met als zonder camping. Komend jaar vindt het evenement plaats op 31 mei en 1 juni. Een lekker begin van de zomer dus.

Dauwpop Logo

Dauwpop 2024

Locatie
Nederland
Hellendoorn, Nederland
Datum 31 mei - 1 juni 2024
Tickets Kopen