Dauwpop & Vestrock 2024 bevestigen De Jeugd Van Tegenwoordig, Dinosaur Jr. en meer

De Jeugd Van Tegenwoordig op Lowlands 2023, photo credit: Nikki Born / Festileaks

Het regent vandaag namen, zowel Dauwpop als Vestrock 2024 maken de eerste namen bekend van hun line-up. Aankomende editie kunnen we op beide festivals onder andere De Jeugd Van Tegenwoordig en Dinosaur Jr. aanschouwen.

In 2024 vinden Dauwpop en Vestrock plaats op 31 mei en 1 juni. De Jeugd Van Tegenwoordig en Dinosaur Jr. zijn dat weekend te vinden in Hellendoorn en Hulst. Daarnaast kunnen we onder andere Froukje nog zien op Dauwpop 2024 en Son Mieux op Vestrock 2024. Dat lijkt weer een mooi feestje te worden op Nederlandse bodem.

Dauwpop 2024

De Jeugd en Dinosaur Jr. zijn niet de enige acts die volgend jaar afreizen naar Dauwpop. Hieronder lees je alle bevestigde namen:

Wil je kaarten scoren voor dit festival? Wees er dan snel bij. De normale kaartverkoop is begonnen via de website. Alle super en normale early birds zijn al vergeven.

Dat deze kaartjes als warme broodjes over de toonbank zijn gevlogen, is niet verrassend. Het is niet voor niets dat het evenement in Hellendoorn dit jaar de Festival Award voor het ‘Beste Festival’ heeft gewonnen. Dauwpop weet jong en oud te verbinden en is daarom het perfecte familiefestival. Tel daar continue vernieuwingen, zoals een nieuwe stage, en grote namen als The Prodigy en Franz Ferdinand bij op en je hebt een heerlijk weekend.

Vestrock 2024

Voor Vestrock zijn er nog wel super-early bird combitickets en losse dagtickets tegen early bird tarief beschikbaar. Daarnaast kondigt de organisatie aan dat ze in deze dure tijden de bezoekers tegemoet komen, door de ticketprijzen voor de editie van 2024 te verlagen. Er zijn zowel aparte dagkaarten voor vrijdag en zaterdag verkrijgbaar maar natuurlijk ook weekend en camping tickets voor wie een heel weekend wil genieten.

Net als Dauwpop is Vestrock een tweedaags festival. Het evenement in Hulst vond eerst plaats van vrijdag tot en met zondag. Sinds 2023 is gekozen voor een vrijdag- en zaterdagprogramma. Ook volgend jaar blijft het bij twee dagen. Daarin is echter genoeg muzikaal spektakel te beleven. Vestrock heeft tevens goed haar best gedaan om een interessant randprogramma neer te zetten. Dit jaar maakte het Dansorgel by Nocto haar debuut. Daarnaast zijn er lezingen over natuur en wetenschap op een locatie die ’s avonds wordt omgetoverd tot een silent disco.

Dauwpop Logo

Dauwpop 2024

Locatie
Nederland
Hellendoorn, Nederland
Datum 31 mei - 1 juni 2024
Tickets Kopen