Pukkelpop 2024 lost Fontaines D.C., Sugababes, Amenra en meer

Zet je schrap voor een reeks nieuwe namen voor Pukkelpop 2024. Het festival trakteert vandaag op onder andere Fontaines D.C., Sugababes en Amenra.

Is het al bijna augustus? Pukkelpop 2024 brengt ons in ieder geval al goed in de stemming met een continue reeks aan bekendmakingen. Vandaag zijn Fontaines D.C., Amenra en Enter Shikari aan de beurt. Ook zien we onder andere Sugababes en The Haunted Youth aankomende zomer in Kiewit. Benieuwd naar alle namen op een rijtje? Kijk dan hieronder wie zich aansluit bij de line-up van 2024:

Line-up

Het Belgische festival trakteert fans al sinds het einde van januari op een deel van de poster. In tegenstelling tot de Nederlandse tegenhanger Lowlands, dat altijd in hetzelfde weekend als Pukkelpop plaatsvindt, worden de nieuwe namen voor 2024 in kleine worpen wereldkundig. Het festival maakte eerder de headliners per dag bekend.

Nadat op donderdag de tentjes zijn opgezet en lauwe blikjes bier opgedronken zijn, sluiten op vrijdag Fred again.. en Stormzy de eerste volledige dag af. Op zaterdag is er sprake van een heus headlinertrio(!) met Charlotte De Witte, Sam Smith en Goldband. Daarmee heeft Pukkelpop meteen drie grootheden te pakken die afgelopen festivalzomer goed scoorden op de weides. Zondag verschijnen last but not least de gitaren met The Offspring en Queens of the Stone Age. Het eerste deel van de undercard loste het festival begin februari.

Kaarten nog niet binnen? Je hebt gelukkig niets gemist, want de officiële ticketverkoop is ook nog niet begonnen. Zodra deze start, bemachtig je je tickets via de website van Pukkelpop. Vorig jaar kostte een combikaart €265,- en een dagkaart €119,-. De verwachting is dat dit – net als alle andere dingen in het leven – helaas komende editie weer duurder wordt.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen