Pukkelpop 2024 lost undercard met Jorja Smith, Rise Against en meer

Na de headliners is het de beurt aan de undercard van Pukkelpop 2024. Jorja Smith, Rise Against, The Smile en meer voegen zich bij onder andere Queens of the Stone Age, Charlotte de Witte en Fred again..

Hiermee begint het affiche van Pukkelpop 2024 verder vorm te krijgen. Onder de nieuwe namen vinden we onder andere Jorja Smith, Rise Against, The Smile en RAYE. Vorige week kondigde de organisatie van het Belgische festival al verspreid over drie dagen liefst zeven headliners aan. Naast Festileaks Festivalacts top 100 winnaar van 2023 Queens of the Stone Age, Charlotte De Witte en Fred again.. mogen Goldband, Sam Smith, The Offspring en Stormzy dit jaar als headliner afreizen naar Hasselt.

Hieronder vind je alle nieuwe namen voor Pukkelpop 2024:

Pukkelpop 2024

Pukkelpop vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 18 augustus in Hasselt, België. Tickets zijn nog niet beschikbaar voor het festival. De verwachting is dat deze de komende weken in de verkoop gaan. Naar aanleiding van de nieuwe namen nog meer zin gekregen in Pukkelpop 2024? Duik dan ook eens terug in 25 onvergetelijke momenten uit de Pukkelpop geschiedenis.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen