Racoon, Di-Rect en meer naar Bospop 2024

Zoals beloofd maakt de organisatie van Bospop 2024 vandaag de tweede reeks namen bekend. Onder andere Racoon, Di-Rect en Son Mieux zijn aankomende zomer te zien in Weert.

Nadat afgelopen december de eerste Bospop 2024 acts uitlekten via de website, is de organisatie deze keer toch iets zorgvuldiger te werk gegaan. Om precies 10:00 werd de tweede verzameling namen uitgerold. Naast Racoon en Di-rect melden ook Son Mieux, The Fortunate Sons en Smash Into Pieces zich present bij de eerder aangekondigde acts op het affiche.

Dat brengt de voorlopige line-up tot de volgende namen:

Vrijdag

Zaterdag

Bospop 2024

Met Toto, John Fogerty, Zucchero, Alice Cooper, Heart en nog veel meer logo’s op de poster kunnen de liefhebbers van classic rock hun geluk niet op, de line-up van Bospop 2024 staat nu al als een huis. Het mooiste is: Je kan er nog steeds bij zijn. Voor €225,- krijg jij op 12, 13 en 14 juli iedere dag een warm welkom aan de ingang van het festivalterrein.

Teamuitje? Of juist teambuilding? Dan kun je een groepsticket (10+1 gratis) overwegen. Losse dagkaarten zijn er ook, en die gaan dit jaar voor €102,50 over de digitale toonbank. Alle mogelijke opties en prijzen staan voor je uitgestald op de site van Ticketmaster.

Bospop Logo

Bospop 2024

Locatie
Nederland
Weert, Nederland
Datum 12-14 juli 2024
Line-up
Toto
The Waterboys
Zucchero
Tickets Kopen