Solomun, Bad Nerves, Nation of Language en meer naar Pukkelpop 2024

Pukkelpop 2024 blijft maar namen aankondigen. Deze keer voegen Solomun, Folamour en Barry Can't Swim zich toe bij het affiche van het festival.

Met het regenachtige weer van de afgelopen weken kijken we graag vooruit naar de festivalzomer. Pukkelpop 2024 doet dit ook maar als te graag en blijven namen aankondigen voor het festival dat plaats vindt in augustus. Deze keer komt het festival naast de bovenstaande namen ook met Yussef Dayes, YIN YIN en Sylvie Kreusch.

In totaal staan er 13 nieuwe namen op het affiche, check de hele lijst hieronder:

Headliners

Naast de worp van vandaag zijn er ook al veel meer namen bekend voor het weekend van 15-18 augustus 2024. Zo doet Goldband, net als in Nederland op Lowlands, een een exclusieve festivalshow op Pukkelpop. Stormzy en Fred again.. sluiten samen de vrijdag af en Charlotte De Witte en Sam Smith staan er om de zaterdag met Goldband af te sluiten. Op zondag staan er dan grote bands The Offspring en Queens of the Stone Age om het weekend met een knaller af te sluiten. Kortom, Pukkelpop heeft een mooi rijtje namen wat zich steeds verder uitbereid.

Naast de 13 nieuwe namen kondigt de organisatie ook eindelijk aan wanneer de kaartverkoop voor het festival plaats vindt. Wie er bij wil zijn moet 2 maart om 11 uur klaar zitten om een kaartje te bemachtigen.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen