Weekendtickets Tomorrowland 2024 in 2 minuten uitverkocht

Foto: Nikki Born (Tomorrowland 2023)

Zoals elk jaar is Tomorrowland binnen de kortste keren uitverkocht. Dit jaar kostte het slechts 27 minuten om alle 400.000 kaarten van het grootste dancefestival van België te verkopen. Combitickets gingen nóg sneller over de digitale toonbank: al na 2 minuten waren deze uitverkocht.

Dat de kaarten voor Tomorrowland 2024 dit jaar weer snel uitverkocht zijn mag geen verrassing heten. Een voorraad van 400.000 tickets klinkt ruim, tot je de grote internationale interesse en de altijd dikke aankleding en line-up hierbij rekent. Er kunnen nog wel enkele kaarten terugvallen.

Wie het gelukt is om een ticket te bemachtigen kan 19 tot en met 28 juli genieten van kleppers als David Guetta, Tiësto, Swedish House Mafia en Armin van Buuren. En de nog ruim 400 andere topacts die afreizen naar Boom.

Tomorrowland 2024

Dit jaar is Tomorrowland jarig en mag het twintig kaarsjes uitblazen. Om het te vieren zorgt de organisatie naast een top line-up voor een prachtig aangekleed terrein. Het thema van dit jaar heet ‘LIFE‘ en is de opvolger van ‘Adscendo’ dat vorig jaar zorgde voor sprookjesachtige taferelen.

Tomorrowland Logo

Tomorrowland 2024

Locatie
België
Boom, België
Datum 19-28 juli 2024
Line-up
Dixon
DJ HEARTSTRING
Dom Dolla
Tickets Kopen