Best Kept Secret 2024 maakt affiche zo goed als af met 37 nieuwe namen

The Floor BKS 2022
Photo credit: Ian Geerts / Festileaks

Het programma van de jubileumeditie van Best Kept Secret 2024 is bijna compleet. Vandaag doet het festival nog een schepje met bijna veertig acts bovenop het affiche.

Onder de nieuwe bevestigingen zit de Nederlandse popkoningin Merol en electroheld Coloray. De Lambrini Girls mogen na een succesvol optreden in de Cashbah afgelopen jaar opnieuw terugkomen op Best Kept Secret.

Het podium The Floor wordt ook tijdens de feestelijke editie in 2024 weer gecureerd door DJ St. Paul. Hij presenteert daar weer een mooi samenspel van opkomende dj’s, livesets en acts die je niet zelf had kunnen verzinnen. Zo komt Roxeanne Hazes plaatjes draaien, net als MALOU. Maar onze persoonlijke favoriet: de b2b set van St. Paul (zonder Broken Bones) en St. Paul.

Ook Coney Island, het podium met de Muziekgieterij Maastricht en het cultuurprogramma krijgen drie maanden voor de start van Best Kept Secret 2024 een verdere invulling. Zo vind je er komende zomer een samenwerking tussen een skatepark en vintagekleding en interactieve dans. Er zullen weer genoeg geheimen te ontdekken zijn op 7, 8 en 9 juni in Hilvarenbeek.

Bekijk alle bevestigingen hieronder.

Best Kept Secret 2024

En zo raken langzaam maar zeker de affiches voor aankomende festivalzomer gevuld. Best Kept Secret 2024 vulde al eerder haar programma met headliners Justice, Paolo Nutini, Disclosure en PJ Harvey. Daarmee zal het festival de harten van muziekliefhebbers in het dance en elektronische genre vast harder laten kloppen. Aan het meer kan ook genoten worden van onder andere Parcels, De Jeugd Van Tegenwoordig, Slowdive en Vince Staples.

Wil jij bij dit uitgebreide affiche aanwezig zijn? Dan heb je geluk, want alle kaartsoorten zijn nog beschikbaar. Een weekendkaart kost komende editie 285 euro. Ben je onder de 21, dan kun je met een hoop korting terecht in Hilvarenbeek: een kaart voor het hele festival kost dan slechts 199 euro. Dagkaarten zijn er ook, allen voor 135 euro per stuk.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Kopen