Best Kept Secret 2024 introduceert verzorgde brunch voor €20

The Lodge BKS 2022
Photo credit: Ian Geerts / Festileaks

Op Best Kept Secret 2024 vind je dit jaar naast headliners Disclosure, Paolo Nutini, Justice en PJ Harvey ook een brunch van formaat. Op zaterdag en zondag koop je in The Lodge voor €20 (exclusief drankjes) jouw plekje aan een long-table voor een uitgebreide brunch.

Best Kept Secret staat niet alleen voor muziek; het festival pakt ook altijd uit op het gebied van kunst én food & drinks. De belangrijkste troef daarin is tegenwoordig The Lodge, de restobar middenop het festivalterrein, waar je tijdsloten kunt boeken om heerlijk te eten.

Nieuw dit jaar in The Lodge: op zaterdag en zondag presenteert het festival de Best Kept Brunch. Je laadt je zo optimaal op voor een volle festivaldag. Voor €20,- ben je welkom, en mag je plaatsnemen aan één van de lange tafels.

Je hoeft dan alleen nog even te gaan zitten, het eten wordt rondgebracht op schalen. Oók zijn er natuurlijk drankjes beschikbaar (verse sappen! mimosa’s! Bloody Marys!), deze zijn echter helaas niet inbegrepen bij de prijs. De brunch wordt opgediend door Wouter Dool en zijn team van Kunst & Kitchen, die al sinds 2016 de long-table dinners op BKS verzorgen. Je plekje is nu al te reserveren via de website. Ook biedt het festival de mogelijkheid om te dineren in The Lodge, meer informatie daarover volgt nog.

Tickets

Tickets voor Best Kept Secret 2024 zijn nog verkrijgbaar. Voor €285,- ben je het hele weekend van 7 tot en met 9 juni welkom, inclusief camping. Kom je met een groep van tien personen? Dan krijg je per ticket €15,- korting, en betaal je dus €270,-.

Wie na 8 juni 2002 is geboren, en de eerste dag van BKS dus nog jonger is dan 22 jaar, krijgt nóg meer korting. Zij zijn voor €199,- het hele weekend welkom op het festival, inclusief camping. Wil je liever niet het hele weekend? Dan betaal je ongeacht je leeftijd voor een dagkaart €135,-.

Kan je niet wachten tot BKS? Lees dan om de voorpret nóg verder te vergroten ons artikel met de opvallendheden aan de line-up van BKS 2024. Voor achtergrondmuziek hebben we ook gezorgd, in de vorm van de Festileaks BKS playist.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Kopen