De nieuwe Festivalpodcast over goedzakken: Moby, Enter Shikari en DGTL

Enter Shikari
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Een nieuwe aflevering van de Festivalpodcast voor je klaar. Elke twee weken nemen Jos (Festileaks), Julia (KINK) en Judith (Festileaks) alles door wat er speelt op het gebied van festivals. Luisteren kan via Spotify of elke andere podcast-app.

Je hoort in deze aflevering:

  • Veel goeddoenerij, door Moby, Enter Shikari en het DGTL Festival.
  • Het concert van Underworld nabesproken en die van Pulp voorbesproken.
  • Alles over de noodklok die festivals in het Verenigd Koninkrijk momenteel luiden.
  • Clashes, voorpret en voorbeschouwingen, want met Paaspop en DGTL komen de eerste festivals eraan!

En mucho meer! Zoals de line-up van Glastonbury, de gecancelde events in Werchter en tips over Four Tet, Taylor Swift en Bleachers.

De beste manier om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen, is door je te abonneren. Dat kan via Spotify of Apple Podcasts.

Luister via Spotify

Doet de episode het niet? Probeer het door hier te klikken of zoek handmatig ‘Festivalpodcast’ in je podcastapp.

In België is de show niet beschikbaar via Spotify: je checkt ‘m bijvoorbeeld op de site van KINK of in een andere podcast-app.

De Festivalpodcast

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Festivalfanaten Julia, Judith en Jos komen elke twee weken samen om bij te kletsen over wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Van buckethats tot fannypacks, van mainstage tot dixieland en van timetable tetris tot bier: luister je mee naar dit plezier?

In de zomer word je meegenomen naar alle grote festivals van Nederland (en daarbuiten!). Tijdens de rest van het jaar worden de dikste line-ups gespot, de interessantste trends besproken en vooral veel lekkere muziek geluisterd om warm te lopen voor het festivalseizoen.

Dat doen onze hosts echter nooit alleen, want De Festivalpodcast is niks zonder de levendige community. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen! Bijvoorbeeld via de speciale Whatsapp-groep of via het Festileaks Festival Forum. Of kom langs bij de meet-ups op de festivals zelf!