Advertisement

Volgende week nieuwe namen voor Sziget 2024

Foto: Sziget 2023

Een nieuwe batch namen voor Sziget 2024 laat al een tijdje op zich wachten, maar de organisatie maakt bekend dat we deze maand nog nieuwe acts kunnen verwachten. Om precies te zijn op woensdag 27 maart, om 10:00 uur.

Alle reacties op de Instagram posts van Sziget stellen al weken dezelfde vraag: wanneer komt er een tweede drop namen voor Sziget 2024? Gelukkig zag de organisatie al deze berichten en gaven ze antwoord op één iemand. “Magic takes time and magic will happen this month” schrijft @szigetofficial onder een reactie van Instagram gebruiker @rrrrasddar.

Inmiddels heeft het festival nog meer duidelijkheid gegeven: het precieze moment van de drop is woensdag 27 maart om 10:00 uur. Dan weten we wie zich kunnen voegen op de affiche met onder meer Fred again.., Sam Smith, Martin Garrix, Stormzy, Goldband en Joost. Zet die wekker maar!

De eerste drop namen voor Sziget 2024 was op 12 december 2023. De organisatie laat de festivalgangers dus al een tijdje wachten. Wil jij totdat de nieuwe lading bekend is meespeculeren over wie er misschien wel bijzitten? Neem dan een kijkje op ons Festieaks Forum en praat mee!

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen