Advertisement

Dit is de complete line-up voor Lago Lago 2024

Onze favoriete nieuwkomer Lago Lago heeft met een aantal nieuwe toevoegingen de line-up voor 2024 compleet gemaakt. Onder meer Weval (Live), Âme en Coloray (Live) zijn toegevoegd aan het weekender festival dat plaatsvindt van 28 tot 30 juni.

Eerder werden al headliners als Avalon Emerson, DJ Seinfeld, Carista, Antal, John Talabot en David Vunk bekend. Nu is er nog een rijtje nieuwe namen toegevoegd voor de editie van 2024. Bekijk de volledige line-up op de poster hieronder.

Tickets voor Lago Lago 2024

Lago Lago 2024 vindt plaats op een bungalowpark in Braamt in de Achterhoek. Het festival richt zich op een iets meer ervaren festivaldoelgroep, en is een soort cross-over van de luxe van een bungalowfestival als Bungalup (met een wellness, restaurants en een middagje discobowlen) en de gekkigheid van een natuurfestival als Wildeburg. Bovendien heeft het festival een volwaardig nachtprogramma tot 4 uur ’s nachts. Lago Lago vindt dit jaar pas voor de derde keer plaats, maar won met die combinatie in korte tijd vele harten.

Het is dan ook geen verrassing dat de kaarten bijna de deur uit zijn. Momenteel zijn de allerlaatste weekender tickets in de verkoop: die kosten je 257,50 euro. Wil je er bij zijn, sla dan snel je slag.

Lago Lago Logo

Lago Lago 2024

Locatie
Nederland
Stroombroek, Nederland
Datum 28-30 juni 2024
Line-up
Acid Pauli
Âme
Tickets Kopen