Doorverkoop Lowlands van start: eerste tickets weer beschikbaar

Lowlands 2023, photo credit: Nikki Born / Festileaks

Lowlands 2024 verkocht weer binnen no time uit, maar voor wie achter het net vistte is er vanaf vandaag weer hoop. Het officiële doorverkoopplatform van Ticketmaster is namelijk nu open, wat betekent dat er via resale weer tickets beschikbaar zijn voor Lowlands 2024.

Het doorverkoopplatform van Ticketmaster voor Lowlands is officieel open en de eerste tickets zijn verkocht. De originele prijs voor de Lowlands kaarten was €325 inclusief servicekosten. De meeste tickets worden nu doorverkocht voor €381,22. Officieel mag de verkoper namelijk maximaal 20% boven op de originele prijs van het entreebewijs vragen. Daarna komt er nog een percentage servicekosten bij met een maximum van €10.

Dit maximum bedrag aan servicekosten werd door Ticketmaster en Lowlands ingesteld als antwoord op kritiek van vorig jaar, toen kaarten wel 100 euro duurder konden worden door flexibele servicekosten.

TicketSwap

De organisatie van Lowlands 2024 geeft aan op hun website dat een ticket kopen en verkopen via Ticketmaster de enige veilige manier is. Toch is het dit jaar ook weer mogelijk om via externe platforms te verkopen, zoals TicketSwap. Daar kleven wel nadelen aan: het proces van tickets uploaden is namelijk ingewikkelder en door hogere servicekosten is de totaalprijs uiteindelijk een stuk hoger. Op TicketSwap gaan tickets nu voor €421,79, €40 meer dan op het Ticketmaster Resale platform dus.

Heb je dus net naast gegrepen bij de verkoop? Houd dan het Ticketmaster doorverkoopplatform in de gaten en wie weet scoor je nog een ticket voor Lowlands 2024.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.